Valaki le tudja nekem írni, hogy kell értelmezni ezt és mit jelent ez a public? Mire jó a dobozolás?
Figyelt kérdés
using System;
namespace TestApp
{
class MyClass
{
public int x;
}
}
class Program
{
static void Main(string[] args)
{
MyClass s = new MyClass();
s.x = 10;
MyClass p = s;
p.x = 14;
Console.WriteLine(s.x);
Console.Readkey();
}
}
}
#programozás #Visual C# #referencia #Visual Studio #boxing #dobozolás #C# programozás lépésről lépésre
2015. júl. 2. 08:33
11/32 A kérdező kommentje:
szerepelt megint elírtam
2015. júl. 2. 10:16
12/32 A kérdező kommentje:
Végre értem mire akar kilyukadni ez a példa. Arra, hogy értéktípusnál ha a nak b értéket adunk utána mindkettőt külön külön módosíthatunk ,de referenciatípusnál egyiket módosítjuk másik is módosul. Ha nem így van légyszíves javítsatok ki. Köszönöm a segítséget mindenkinek ment a zöld!
2015. júl. 2. 10:51
13/32 anonim válasza:
Ne haragudj, de lehet nem ezzel a nyelvvel kellene kezdeni.
Ebben a sorrendben tanulj: C nyelv --> C++ --> C#
15/32 anonim válasza:
Nincs értelme a legnehezebbtől a legkönnyebbig haladni.
C -ben programozni jóval nehezebb és időigényesebb is mint C++/C# -ban.
16/32 A kérdező kommentje:
Már viszonylag értem belelapoztam a könyv közepébe. Ott van szó az OOP-ről. Igazából maradni szeretnék a C#-nál, mert már könyvet is vettem. Azért kezdtem el, mert továbbtanulni programozás ágon szeretnék. Köszönöm a válaszokat! Még annyit kérdeznék: ha készítek az osztályból egy példányt, abban módosítok egy változót az csak abban a példányban módosul vagy módosul az osztály is?
2015. júl. 3. 09:09
17/32 anonim válasza:
Csak abban a példányban - kivéve, ha static - de ha static, akkor úgyis csak egy példány létezhet belőle.
18/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Még annyit kérdeznék a null tipus mire jó?
2015. júl. 3. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!