Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Cnc esztergán sorozatgyártásná...

Cnc esztergán sorozatgyártásnál elég csak az első munkadarabnál bemérni a szerszámokat vagy minden egyes mdb-nél bekell mérni?

Figyelt kérdés

2015. jún. 29. 15:58
 1/5 Gábor_79 ***** válasza:
Elég az elején egyszer. Régebbi gépeknél áramtalanítás után újra kell.
2015. jún. 29. 17:31
 2/5 anonim válasza:
persze elég,aztán az első pár darabnál még úgyis korrekciózni kell hogy minden méret tűrcsin belűl legyen.
2015. jún. 29. 19:36
 3/5 A kérdező kommentje:
és hogyan kell korrekciózni?
2015. jún. 29. 22:30
 4/5 Gábor_79 ***** válasza:
2015. jún. 30. 15:42
 5/5 anonim válasza:
2-es vagyok.hogyan kell korrekciózni?-a gépkezelő tanfolyamokon már a második órán tanítják.egyébként úgy , hogy a szerszámsugáron, és/vagy szerszámhosszon változtatsz,úgy hogy a méret beálljon.pl. ha a programozott mérethez képest 1mm-rel nagyobb lesz az átmérő, akkor 0.5-el kisebb szerszámsugarat írsz be.-húúú elb..sztam ez marásnál van így, de esztergán is hasonló,már nem emléxem,15-éve nem esztergáltam cnc-n.
2015. jún. 30. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!