Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Elsőéves hallgató vagyok, de...

Elsőéves hallgató vagyok, de nem megy?

Figyelt kérdés
Sziasztok nagy a baj, elsőéves hallgató vagyok az ELTEN, programtervező szakon, de az OO-nem megy.. Egyáltalán nem látom át az egészet, de a tanárok is csodálkoznak mert a matematika meg nagyon megy, és maga a programozással sincs problémám, csak, ha bejön az oo akkor végem, el se tudom kezdeni, nem tudom mi haszna van,mi értelme... és ugye van egy kettő olyan nyelv ami FULL OO, és egyszerűen nem tudom,hogy mitévő legyek, a tanárok nagyon segítőkészek, de hibába mondanak millió példát, akkor se megy a megértése, DE CSAK AZ OO
2015. jún. 27. 10:51
1 2
 11/13 Piert ***** válasza:
100%

Kérdező: Lehet ez esetben mégse a proginf életed célja. itt van a szomszédban a ttk, futnék egy kört a matekon a helyedben.

Többi szaki: OOP nyelv alatt olyan nyelvet értünk, amely kizárólag az objektumorientált paradigmát támogatja. Lévén, hogy a javaban és C#-ban mindenképp objektumokat fogsz használni ( még ha "trükközöl is"), így azok deklaráltan oop nyelvek. Ennyit erről.

2015. jún. 27. 15:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát a sírás nem sokat segít rajta.

Kell venni egy JÓ könyvet, ami alapoktól indul és átolvasni háromszor, közben meg kódolni ezerrel.

2015. jún. 28. 18:06
 13/13 anonim ***** válasza:

> OOP nyelv alatt olyan nyelvet értünk, amely kizárólag az objektumorientált paradigmát támogatja.

És ettől C# miért lesz kizárólag objektum orientált? Elárulom sokkal több dolgot támogat, persze ha neked csak az elnevezés a fontos lehet az, de van tartalom is. Egy kicsit utánaolvashatnál, vagy csak IQ-ból megy?

"Paradigm multi-paradigm: structured, imperative, object-oriented, event-driven, task-driven, functional, generic, reflective, concurrent"

[link]

2015. jún. 28. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!