Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tanulhatom mag a c++...

UltimateGold kérdése:

Hogyan tanulhatom mag a c++ nyelvet?

Figyelt kérdés
2015. jún. 13. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%

Alapoknak, aztán sok-sok gyakorlás, tovább képzés...

[link]

Vagy megfelelő programozói szakra jelentkezel, és végig szenveded az X évet. :-)

2015. jún. 13. 21:24
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

# 1/1 Időpont tegnap 21:24

Ne, csak ezt ne. Ezek a 24 órás könyvek mind szarok. Ezerszer inkább online próbálkozz kérdező, ha van egy közepes angol nyelvtudásod már simán lehetséges.

(gugliba "c++ tutorial" az első 5 link teljesen jó indulási alap)

2015. jún. 14. 10:36
 3/11 A kérdező kommentje:
valaki ír egy linket a c++ nyelvről pdf formátumban?
2015. jún. 14. 11:10
 4/11 anonim ***** válasza:
#2 valahol elkel kezdenie, ebből a 24 órás könyvből nem tanul meg programozni, de az alapokat megtanulhatja, amire majd később tud már építeni akár internetes anyagokból.
2015. jún. 14. 15:07
 5/11 anonim ***** válasza:

# 4/4 ma 15:07

Az alapokat megtanulhatná ugyanúgy értelmes forrásból is, nem? Ezek a 24 órás könyvek értékelhetetlenek és legtöbbször csak nehezítve, bonyolítva mond el mindent. Borzalmas, senkinek sem ajánlott, teljes mértékben rossz alapokat ad, amit később le kell dózerolni. Akkor meg miért nem olyan alapot adunk neki, amire tényleg lehet építeni?

2015. jún. 14. 17:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Esetleg meg is említenél a könyvből egy olyan példát amit később le kell dózerolni?
2015. jún. 14. 17:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Valami ingyenes tavoktatas nincsen?
2015. jún. 14. 20:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Töltsd le a Code::blocks programot, aztán kezdj el írni benne valamit. Én totál hülyének gondoltam magam hozzá, aztán ahogy elkezdtem csinálni, rájöttem hogy teljesen logikus az egész.
2015. jún. 15. 10:40
 9/11 A kérdező kommentje:

A code::blocks már rég megvan

Tanfolyam nincs?

2015. jún. 15. 12:42
 10/11 Tom Benko ***** válasza:

Bjarne Stroutstrup: A C++ programozási nyelv. Nem csak a nyelvet tanulhatod meg belőle, egy csomó mellékes infót is tartalmaz, amik legalább olyan hasznosak.

Egyébként pedig sok-sok gyakorlás kell még mellé.

2015. jún. 16. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!