Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek a spanyolt vagy a...

Szerintetek a spanyolt vagy a franciát tanuljam meg? A gimnáziumba, ahova szeretnék menni csak ezeket tanulhatom. Ha már nyelvet kell választanom melyiket válasszam, figyelembe véve, hogy melyikre lesz szükségem a jövőben és hogy melyik könnyebb?

Figyelt kérdés
Előre köszönöm (főleg a GYORSakat!!!) a válaszokat!!!

#nyelvtanulás #gimnázium #francia #spanyol #nyelvek szükségessége.
2014. márc. 11. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A spanyol könnyebb. A francia hasznosabb.
2014. márc. 11. 17:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy ehezz hasonló eloszlású választ fogok kapni. :) Köszi!
2014. márc. 11. 18:04
 3/9 anonim válasza:
100%
Spanyol mindenképpen! :)
2014. márc. 11. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Franci, az hasznosabb, ha azt vmennyire beszéled, kezdd el a spanyolt is!
2014. márc. 11. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Franciát ajánlanám hasznosság szempontjából, utána nagyon könnyű lenne spanyolul tanulnod (mondjuk olaszul még könnyebb). Könnyebbségét tekintve a spanyol könnyebb, de én inkább a hasznosságra mennék. Franciául jól tudó emberek kissé nagyobb előnyben vannak, spanyolul többen beszélnek.
2014. márc. 11. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

1-ső vagyok. Milyen nyelvet tanultál az általánosban? Ha angolt akkor azt tovább kell fejleszteni, mellé a francia, és majd idővel, ha a sors úgy hozza simán eltudsz helyezkedni Frankhonban. Nagyon szép a spanyol aránylag könnyű, és az olasz szintén, de ezekkel a nyelvekkel nem sokra mész, ha csak nem tanár/nő/akarsz lenni szép hazánkban.

A választás, a döntés joga a tiéd, gondolom a szüleid is mérlegelik a nyelvek hasznosságát, és segítenek neked a választásban.

2014. márc. 11. 21:42
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
Egyértelműen spanyol:)
2014. márc. 12. 15:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Az első nyelvem, azaz eddig angolt tanultam. Amúgy a testvérem és az Apám is a franciára szavazott a hasznosságát illetően. Úgyhogy talán elfogadom a franciát. Köszönöm mindenkinek!
2014. márc. 12. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én mindkettőt tanulom (franciát olyan 2 éve és spanyolt lassan 8 hónapja)és úgy látom,hogy a spanyol nyelvtan egyszerűbb de a francia kultúra viszont elképesztően lenyűgöz engem.Szerintem hallgass meg párbeszédeket a két nyelvből és utána válaszd ki.
2014. márc. 14. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!