Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A nagy privát hackerek multipl...

A nagy privát hackerek multiplayer játékokhoz mivel csinálják a csalásaikat? Egyenlőre programtervező infosként kezdek majd mennyire lessz ehhez ismeretségem ezen a szakon vagy mit kell tanulnom hogy elsajátíthassam? Milyen programokkal írják ezeket?

Figyelt kérdés
rájuk gondolok (x22, iniuria, deadcodeshop)
2015. jún. 10. 20:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Banki szoftvereket fejlesztek kliens oldalon, hiába fejtenéd vissza az algoritmust, ha a forrás kód nálad lenne se érnél vele semmit, mert úgy van megírva... "

Na erre meg en lennek nagyon kivancsi, mert nincs olyan kliens program, ami ugy tudna kommunikaciot titkositani, hogy azt ne lehessen megbabralni. Meg ha a szerver publikus certjevel is dolgozik, akkor is bele lehet hookolni a titkositas elott (ha ugye nalad a kliens) es meg lehet nezni mit kuld a szervernek, plusz utana te magad tudsz egy sajat kamu klienst kodolni.

Ilyeneket meg en csinaltam mar...

Kicsit elbeszeltek egymas mellett.

Eloszor en irtam, hogy kell assembly es ezt tartom is. Komoly techkinakhoz eltet menthet, a mar korabban elhangzott dolgok miatt.

DE ugyanakkor valoban, 1-2 kisebb trukkot akar egy Cheat engine-el meg lehet oldani a jatakok nagy reszeben, de a kerdezo nem erre ment ra.

Bar maga a kerdes is hulyeseg ilyen szinten es latszik, hogy meg ott nagyon-nagyon sok hianyossag van a fejeben, amit lehet eros lenne asm-el megtolni, de ha valaki komolyan elkezd programok hackelesevel foglalkozni, ha meg is ussza, hogy assemblyt hasznaljon, elobb-utobb sokkal konyebb dolga lesz, ha legalabb olvasas szinten ert hozza.

2015. jún. 12. 09:05
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem mondhatok el banki titkokat, de hidd el, már a technika messze elhaladt afelett amikről beszélsz. Pont én vagyok a szószólója, hogy mindent fel lehet törni, de nem tudnál írni a kliensünk forráskódjával saját klienst, sőt én se tudnék, és a szerver se hagyná, a trusteer-se, mellesleg kellene az sms, generált kulcs, amihez kell a user pin... Tehát ha sikerülne is assemblyből viszafejtened az egyik kulcsot, másik kulcsot nem tudnád megszerezni, nem is beszélve a rejtett kulcsokról, certekről...
2015. jún. 12. 12:29
 23/24 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy hacsak nincs a programnak valamilyen komponense elkülönítve más, nem hozzáférhető hardverre, mindent fel lehet törni. Nincs olyan csodatechnológia ami ezt meggátolná, és mindenki aki ért egy kicsit is a témához ezzel egyetért. Ami azt illeti jól védett rendszereknél ez napokat vehet igénybe, de egy játékot percek vagy órák alatt is le lehet csupaszítani egy tapasztalt számára.

Nagyon kíváncsi lettem volna az érveidre a vitában és a technikáidra hogy pl. hogy csinálsz egy botot vagy komplexebb csalásokat asm nélkül, de mivel csak elkezdtél hisztizni, nem érdemes ezt tovább folytatni. A vita folyamán egyetlen egy érvet sem hoztál föl, és egyetlen egy évet sem cáfoltál meg, mintha egy 15 évessel vitatkoznék aki most kóstolt bele a csaláskészítés mesterségébe. A kérdező pedig ebből szűrjön le amit akar, én ezt lezártnak tekintem.

2015. jún. 12. 12:55
 24/24 A kérdező kommentje:

1: uraim, uraim, én nem akartam semmi konfligtust kirobbantani, de latom még is sikerült. Ahhoz a részre rátérve rögtön hogy irod h a kérdező a kérdést se érti maradjunk annyiban hogy ti mind eggyikötök sem ugy szuletett hogy világrajőve rögtön info zsenik vagytok ha nem a 0ról. Én is a 0ról fogom kezdeni ezért is tettem fel a kérdést hogyan is kell gondolkoznom majd.

2: Régóta tanulmányozom a cheat készítés csínját-bínját ezért is fordultam hozzátok. Sok válaszotokból több mindent sikerült leszürnöm többek között az eggyik az hogy páran nem is értik az én kérdésemet. Kezdjuk ott aki azt írta hogy cheat engine.. Jaj! Cheat engine? ennyire hulye azert en sem vagyok ismerem a programot igen, de nem óhajtom magam 10 percen belül lebannoltatni a védett szerverekről de valszeg aki megveszi az sem azert fizet. Pont ez lenne a lényege ugyani hogy megértessem veletek

Az odáig rendben van hogy megírod a programot, létrehozod de vajon az meddig lessz undetected? (észrevehetetlen) pont ez a lényege a szakmának uraim. A vevő azért fizet hogy az a csalás észrevehetetlen legyen és ne bannoljak le az erdeti szerverekről VAC (Valve Anti Cheat)

nagy részben azt szűrtem le hogy több szálon is létre lehet hozni a klienset csak az a kérdés vajon meik az a szál amiből olyan csalást lehessen létrehozni ami észrevehetetlen és a fogyasztó piac élére kerüljön

3 vegyuk példának maga a csalás készítöket, Rengeteg féle csalásom volt, van mert érdekel akármennyire is aljas dolog, nem érdekel. A legismertebb mind közül x22 neve. Mára már nagyobb a szele mint a vihara 1999 óta gyárt csalásokat játékokhoz nagy az ismeretsége. Mára már rengeteget bannolják nem hiába az a pletyka járja hogy x22 nem is létezik ha nem maga a valve fejlesztette ki pénz forrásként.

Az eggyik legjobb volt a piacom mind közül organner. Organner az a hacker akitől a pro liga vezetői is féltek olyan csalásokat készitett horrorisztikus áron amiket más nem tudott. A kliens árai 30 eurotol kezdodtek (1hónapra) a 160 euroig bezárolag (ez 6 honapos bérlés). Brutális árak és a legmagasabb minőség. nem mellesleg fokozva a tudását hogy a világon egyedülállólag fejlesztette ki a LAN versenyek szoftverjét is ami abból állt hogy telefon applikácio, ráteszed droidos telora és fut a radarhack a telodon ugy hogy eszresem veszik körlütted. lásd https://www.youtube.com/watch?v=QUuuTPlNMyY beteg elme volt. Igen volt ugyanis organner 1ről a 2re eltűnt a cheat piacrol, lehet lekapcsolták nemtudom.

A legutolso amit ismerek a profik körében az iniuria. pazar egy készítője van. utoolso észlelése a cslásnak 2014 decemberében volt ami azt jelenti hogy fél éve egy dekát nem szurtak le, kivétel az ügyetlen használokat, de maga a csalás teljes mértékben észrevehetetlen. Akkor decemberben is a 3000 aktiv hasznaló közül alig 6%ot sikerült lekapcsolni a valvénak. hihetetlen statisztikák.

Aki még mindig nemtudná miröl beszélek itt van néhány informácio miröl is érdeklődöm igy néz ki ez a dolog :

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 12. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!