Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szeretném megkérdenzi, hogy...

Szeretném megkérdenzi, hogy mi a véleményetek a programtervező informatikai szakról?

Figyelt kérdés

Most jelenleg tervezőgrafikusként tanulok főiskolán és arra gondoltam, hogy mellé felvenném minor szakként a programtervezést, mert szeretnék megtanulni programozni. Weboldalakat szeretnék készíteni php alapon, vagy számítógépes játékokat programozni. A programtervező informatika szakon belül van lehetőség megtanulni ezeket a programnyelveket, programozást?

A válaszokat előre is köszi!

2015. ápr. 23. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
A programtervezői szak nagyon nehéz, bár a Bsc valószínűleg könnyebb, de az is erős matematikai tudást követel. Itt egy-két programnyelvet tanítanak meg, szakirányonként különbözőeket, erős elméleti háttérrel. (ELTE)
2015. ápr. 23. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:

3D programozás van ProgInf-en, egy félév, de nagyon mélyre nem ásunk le, csak az alapokat vesszük. Persze elindulni elegendő. Programozni úgyis otthon tanulsz meg. :)

Webfejlesztés opcionális tárgyként szerepel ProgInf-nél, de talán van külön webfejlesztő képzés is.

2015. ápr. 23. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Az egyetem csak egy alapot ad. Úgymond mindenből látsz egy keveset. Van lehetőség egy webalkalmazáshoz szükséges "tudást" elsajátítani, de amit úgy az egyetem ad édes kevés. Általában nem tudnak a technológiákkal lépést tartani, így rengeteg szorgalom kell (otthon utánanézni, gyakorolni - nem feltétlenül csak a kötelező programokat megírni).
2015. ápr. 23. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!