DE-IK PTI mennyire színvonalas?
Nem rossz, de koránt sem a 2., az SZTE például jobb nála.
Kb programtervezőből ilyesmi a sorrend:
ELTE, SZTE, DE/Pannon, bár utóbbi kettő között nehéz már választani.
Amióta Bátfai tanár úr átvette a progot, eléggé leépült a szakma. Amúgy semmi más gond nincs vele, vannak sallangtárgyak, mint mindenhol máshol. Én oda járok, most vagyok harmadéves.
Nézz szét, milyen tárgyaink vannak (ajánlom az oldal Tudnivalók menüpontját is)
Ha megvan a diplomád és tényleg megy is a programozás, akkor gond nélkül találsz majd munkahelyet.
Az meg lényegtelen hányan végzik el, informatika/műszaki karokon elég szép arányban szoktak bukni az emberek, de azok általában leszarják az egészet.
DE IK-PTI-re NE GYERE MERT INNEN MÉSZ NYUGDÍJBA, az első félév csak-csak elmegy, de amikor bejön a Magasszintű programozási nyelvek az lesz a szívás amig Bátfai tartja. Kb 90-a az évfolyamnak bukik van 10 ember aki a pontversenybe megajánlottal átmegy plusz akiket arcra ugy itél meg hogy bejönnek neki a többi hadd szenvedjen. Nem tanit semmit, előadásra nem éri meg bejárni időpazarlás, csak a filmajánlás megyen meg a bukott(vagy nem) cégéről beszél állandoan stb..
Nem tudom hogy miért pont a fő tárgyat bizták rá erre az emberre. És ő tartja a Prog1-2-t. Aprópó "szóbeli" vizsgán beugró van amit persze otthon kell megcsinálni mert egye a beugrónak ez a lényege, és nem az hogy ott helyben kell megcsinálni. A beugró jóval nehezebb mint maga a vizsga, és úgy szivat ahogy akar olyanokat kérdez amik nincsenek is benne a drágalátos Stroustrup C++-könyvben, Jah és persze kötelezően linuxot kell használni vizsgán mert ha nem akkor instant bukó. Úgyhogy vannak akik csak ezzel az 1-2 tárgyal éveket csúsznak mert ha még prog1-en valahogy átmész Prog2-n már csak vele fogsz találkozni.
úgyhogy bárki aki erre téved és olvassa ezt annak azt üzenem: FUSSATOK BOLONDOK!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!