Miért van itt nagyon sok rossz programozó?
Rengetegszer látok itt olyan megoldásokat amiknél csak a fejem fogom. Nem csak arról van szó, hogy azért hosszú a kód, mert nem ismer egy adott beépített függvényt, hanem abszolút nincs átlátva a teljes folyamat (pl. if-else logika nélküli használat). A másik nagyon gyakori meg hogy minden rögzítve van a kódban (hard coded) és az általánosításnak semmi jele, más inputtal már nem futna le.
Ennyire kezdők vannak itt?
Persze, szerinted haladóbbak, profibbak mit csinálnának itt?
Max trollkodni járnak ide, hehe... :)
Én 99%-ban csak kérdezőknél láttam dilettáns kódot. A kezdők magas aránya magától értetődik, a haladók gugliznak, SO-znak, a kezdők itt kérdeznek.
Ha válaszadókra gondolsz, akkor meglepődöm, de ha sok rossz válaszadó van, akkor én mondom mellé, hogy sok jó válaszadó is van.
Amikor a kérdező arra sem veszi a fáradságot, hogy keresgéljen, csak ide felböfögi a valahonnan kimásolt kódot, akkor miért venné a válaszoló a fáradságot, hogy olyan kódot írjon neki, ami bolondbiztos?
Másrészt, az iskolai feladatok nagy része nem arra van, hogy bolondbiztos legyen a kód, hanem, hogy egy programozási elemet próbáljon megtanítani a diáknak.
Ide elég ez a színvonal is.
stackoverflow.com 4ever :D
Programozói gyakori kérdések. :) Sokkal értelmesebb, mint ez itt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!