Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Most akkor nekem van helyem a...

Most akkor nekem van helyem a programozói pályán vagy nincs?

Figyelt kérdés
Programtervező szakra járok egyetemen, programozásos gyakorlatokon mindig 5-s vagyok, meg hibátlan zhkat írok(programozok), viszont a programozás elmélettel ahol definíciókat kell megtanulni, azokat egyáltalán nem értem, meg alig tudom megtanulni őket és előadásokból épphogy kettesekkel átmegyek, meg a matekos tárgyakból is. De ahol csak programozni kell gyakorlatokon ott meg mindig 5-s vagyok. Most akkor nem is lesz belőlem jó programozó ha nem tudom a definíciókat?

2015. máj. 29. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem tanulsz eléggé, vagy nem jó a tanulási módszered. Ezt kell csak helyre tenni. Ha van még szabvál tárgyad, akkor keress valami tanulástechnikát, vagy ilyesmit, sokat segíthet.
2015. máj. 29. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy gond lenne, ha megvannak a tárgyaid és a tényleg programozósak 5-ösre, akkor mindenképp van jövőd!
2015. máj. 30. 02:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet helyed a pályán, viszont ezek a hiányosságok jelentősen leszűkítik a lehetőségeidet.
2015. máj. 30. 09:11
 4/8 SimkoL ***** válasza:

Három-négy nyelven szinte bármit leprogramozok, de szavakba önteni nem tudom :) Így csak 'mezei' informatikus lettem - voltam - Azért hál' Istennek sok helyen ma már csak a tudást nézik, de az állami cégekhez leginkább a papír számít. Kaptam is három 'f.sza kollégát anno. papírjuk volt közük nem. 'jé ilyen egy modem' '80 évek vége '90 eleje amikor még a modem úgymond alapvető ismerete kötelező volt. De papírjuk volt róla. hogy értenek az informatikához.

Sajna az 'állami' szektorban még mindig így megy - tisztelet amikor hozzáértő a vezető -.

2015. máj. 30. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudom ott milyen elméleteket tanítanak, így ezt nem tudom megválaszolni. Nekem egyetemen sem tanítottak kifejezetten programozás elméletet, szóval gondolom nem nagy ügy.
2015. máj. 30. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Hanyadéves vagy? Ebből lehetnek komolyabb problémák mondjuk a számítástudományos tárgyaknál, mert ott még "hieroglifát" meg is kell érteni, hogy utána meg tudd tanulni.
2015. jún. 1. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok sok sok könyvet kell elolvasnod és áttanulmányoznod és minden helyre jön :) De az is lehet, hogy szóbelin szemét a tanár.
2015. jún. 16. 23:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem azon múlik a jövőd, hogy milyen jegyeket szerzel az elméleti tárgyakból, attól, hogy épp átcsúszol, még lehetsz kiváló fejlesztő. Egyrészt azért, mert az egyetemi tananyagnak nem sok köze van a valósághoz, másrészt meg mert egy fejlesztőnek egészen más típusú tanulásra van szüksége, mint amit a felsőoktatásban elvárnak.
2015. okt. 20. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!