Ezt innen nem tudtam kihámozni:D Hogyan kell?
Figyelt kérdés
Itt a harmadik résznél nem értem hogy hol van a feladatütemező.Megnéztem a felügyeleti eszközökben de nincs ott.Megnéztem az ütemezett feladatokat de ott nincs olyan hogy késleltesse egy program betöltését a bejelentkezéskor.Nekem pont ez kellene.Vagy a feladatütemező ugyanaz mint az ütemezett feladatok?Nem tudom de léci azt mondjátok meg hogy hol van a betöltés késleltetése:)
2010. febr. 26. 08:51
1/3 anonim válasza:
Nos én nem tudom de win7 alatt úgy van hogy vezérlőpult-felügyeleti eszközök, és a felugró ablakban ott van hogy feladatütemező. Nem tudom mennyire segítettem neked, de azért sok szerencsét.
2/3 anonim válasza:
Start/Programok/Kellékek/Rendszereszközök/Ütemezett Feladatok.
Vagy Start/Futtatás:
%SystemRoot%\explorer.exe ::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}\::{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}\::{D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF}
3/3 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom hogy hol vannak az ütemezett feladatok de az a kérdésem hogy:Hogyan lehet megcsinálni azt hogy be tudjam állítani hogy hány perccel az indítás után futtassa a feladatot?
2010. febr. 26. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!