Egy Dll filet szeretnék szerkeszteni. Dll itt van: www.krauszt. Extra.hu/a. Dll valami program kéne amivel lehetne normálisan szerkeszteni :S már sok programot kiprobáltam de nem tudtam 1ik el se. Mit javasoltok?
mit akarsz belőle kiszedni, attól függ?
lehet benne kép,icon azokat ki lehet bányászni. ha van header fájlod, vagy ismered a dll felépítését akkor meg tudod használni bármelyik részét az állománynak, csak a FŐ kérdés mit akarsz szerkezteni?
amúgy hexa editorral tudod szerkezteni őket.
de a link nem jó.
jo a link csak ki kell szedni a szóközököket... Magától rakja be :S
www.krauszt.extra.hu/a.dll
így biztos nem megy hogy ide vágc 1dll fájlt. ha a saját játékom abba úgy írok ahogy akarok. de ezzel inkább cracker embert kérj meg.
szerintem NAG screen amire te gondolc. tehát idegesitő, de müködik tőle a program. w32dasm visszfejted és ha messageboxra rakc 1 breakpointott. vissza keresed honnan ugrott ide és "invertálod" vagy nop-olod a sort.
hát mivel, ezzel nem ma foglalkoztam ezért nem.
meg nagyon időigényes is lehet. szóval sokba kerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!