A Windows 7-en nincs Movie maker? És ha nincs, van valami egyszerű program amiben lehet videót vágni/szerkeszteni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 22:13
1/6 anonim válasza:
hát nekem windows 7-em van és van rajta movie maker. én az xp-n lévő movie makert rendesen tudtam használni de ami ezen van nekem kínai de lehet neked meg nem. én idáig csak egyszer próbálkoztam a használatával...azóta nem :D
2/6 anonim válasza:
Win7-ben már nem alapprogram, hanem a Windows Live Essentials része (fotótár, mail, messenger, szülői felügyelet és movie maker a részei).
"Talán már észrevette, hogy a Windows 7 nem tartalmazza a Windows Movie Maker programot. Azonban a Windows 7 rendszerben is készíthet filmeket a videóiból és fotóiból, ha telepít egy más cég által készített videószerkesztő programot vagy a Movie Maker új verzióját, a Windows Live Movie Maker programot. "
Bár én videót vágni és szerkeszteni nem ezzel kezdenék, hanem specifikus és arra kitalált programot.
3/6 anonim válasza:
Microsoft honlapjáról ingyen letölthető. Igaz csak csomagban, de ki lehet választani ezt az egyet, és akkor a többit nem teszi fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!