Lehetséges valahogyan egy régi (1996-os) játék programot (Renegade Software-Z) windows 7 32 bit alatt futtatni? Létezik esetleg valamilyen program, ami ezt lehetővé teszi? Vagy szereznem kéne egy régebbi windowst?
Nem ez az? Futtatható DOSBox alatt. Ehhez nem árt némi DOS tudomány is persze.
Kompatibilitás varázslóval próbáltad?
Nem tudom magyarul pontosan hogy hívják mert angol Win7-em van,ha rá kattintasz a játék ikonjára jobb egérgombbal akkor fentről a második a megnyitás alatt (nálam)"Troubleshoot Compatybilty".Arra ha rá mész akkor a Win7 megpróbálja ki küszöbölni a kompatibilitási gondokat.
Nálam sokszor be vált.Próbáld ki ha még nem próbáltad
Amúgy ilyen programról nem tudok amivel régi Win játékokat lehet futtatni Win7-en..Szóval ha így nem megy akkor sajnos nem tudsz mit tenni:(
Nekem is van egy játékom amivel szerettem volna játszani de már Windows XP-n sem indult el.A gond az hogy Directx7 kell neki vagy újabb de a Directx9-et alacsonyabb verziónak látja mint a 7-et,csak azt írja ki rá hogy Directx "9" nélkül és hogy ennél újabb kell XP
Sehogy nem tudtam rá venni hogy elinduljon:(
Egy nem túl régi kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!