Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Érdemes fejleszteni TempleOS-r...

Érdemes fejleszteni TempleOS-re Magyarországon?

Figyelt kérdés
C / C++
2015. máj. 24. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Globálisan sem éri meg, nem hogy Magyarországon. Jó, ha találsz itthon 1 "felhasználót".
2015. máj. 24. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:

"Davis was born December 1969 and had been diagnosed with schizophrenia since the mid-1990s. Development for TempleOS began in 2003 after Davis suffered from a series of manic episodes that left him briefly hospitalized for mental health issues.[2][3]

Davis considers himself a former atheist who can "talk to God" and believes he was told to build the operating system by Him. According to Davis, God said to create the operating system with 640x480, 16 colors display and a single audio voice. The operating system was coded in a modified C and C++ language developed by Davis called "HolyC". The OS runs file system "Red Sea".[4]"

2015. máj. 24. 11:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó hát lehet, hogy módosított C/C++ de attól tanulható
2015. máj. 24. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogy tanulható, de mi értelme van? Inkább fejlessz Androidra, iOS-re, Windowsra, Linuxra, OS X-re, vagy akár Firefox OS-re, mindegyikkel több nagyságrenddel jobban jársz.
2015. máj. 24. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg geek OS-re akarsz fejleszteni, akkor ott a BSD.
2015. máj. 24. 12:09
 6/7 A kérdező kommentje:
hmm... , TempleiOS nem is rossz ötlet :) el is kezdem ájfon1-re fejleszteni
2015. máj. 24. 17:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Én azon nevetek, hogy van aki komolyan vette a kérdést.
2015. máj. 25. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!