Itt mi lesz a helyes beírás?
A program annyi, hogyha beírunk egy szót akkor kiír egy másikat. Van hozzá GUI meg minden. Java nyelven megy és az Eclipse-ben programozom. A gond az, hogy a
public void actionPerformed(ActionEvent e)
sorban az e-t hibásnak észleli mert az csak 65535 byte-ot képes elfoglalni azonban az ebben a részben található kódsor hossza miatt meghaladta ezt a méretet.
Itt mit kellene csinálni?
Gondoltam még, hogy valahol kettébontom ezt a részt és úgy már jó lesz. Vagy ez hülyeség?
Első olvasatra teljesen egyetértettem elsővel... azonban egy picit guglizva, legnagyobb meglepetésemre van valami értelem benne mégiscsak:
Ugyanakkor továbbra sem értem, hogy lehet kiváltani egy ilyen hibát. Én még nem láttam ilyet, pedig többszáz programot írtam már Java-ban.
Hosszú a metódusod? Vagy nagyon sok változó van benne?
Igen, az egy megoldás, hogy 2 metódusra bontod (ld SO link). Viszont szerintem jó lenne rájönni, pontosan mi váltja ki ezt a hibát, hogy tanulj(unk) belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!