C#-ban már haladó vagyok, viszont egy brainfuck generáló problémám akadt most hirtelen a Math. Pow függvénnyel, amit alapvetően tudok használni. Valami ötlet, hogy mit ronthattam el?
A változónevekkel ne törődjetek, a lényeg az, hogy van egy Pont és egy Szakasz osztályom, és azoknak vannak különböző mezői (nyilván tudjátok mije van egy pontnak, és mije egy szakasznak :) ).
Szóval íme a kód:
int xNégyzet = Math.Pow((egySzakasz.kezdő.x - egySzakasz.vég.x), 2);
(És még egy ilyen yNégyzetben is.
Úgy ahogy van aláhúzza pirossal az egészet az inten és az egyenlőségjelen kívül.)
Valami baja van az inttel meg a double-lel, pedig nem is csináltam semmi doublet...
Csináltam még típuskényszerítést is (...Math.Pow((double)(egySzakasz...), de úgy is aláhúzott mindent...
Mi a teendő ilyenkor?
Egyszerre nem hiszem hogy így eszembe jutna minden :D
Ezt igazából a legjobban felmérésekkel lehet megtudni, vagyis hogy hogy boldogul az ember a különböző feladatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!