Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C#-ban már haladó vagyok,...

C#-ban már haladó vagyok, viszont egy brainfuck generáló problémám akadt most hirtelen a Math. Pow függvénnyel, amit alapvetően tudok használni. Valami ötlet, hogy mit ronthattam el?

Figyelt kérdés

A változónevekkel ne törődjetek, a lényeg az, hogy van egy Pont és egy Szakasz osztályom, és azoknak vannak különböző mezői (nyilván tudjátok mije van egy pontnak, és mije egy szakasznak :) ).

Szóval íme a kód:

int xNégyzet = Math.Pow((egySzakasz.kezdő.x - egySzakasz.vég.x), 2);

(És még egy ilyen yNégyzetben is.

Úgy ahogy van aláhúzza pirossal az egészet az inten és az egyenlőségjelen kívül.)

Valami baja van az inttel meg a double-lel, pedig nem is csináltam semmi doublet...

Csináltam még típuskényszerítést is (...Math.Pow((double)(egySzakasz...), de úgy is aláhúzott mindent...

Mi a teendő ilyenkor?

#hiba #probléma #függvény #Visual C# #aláhúzás #Math.Pow #típuskényszerítés
2015. márc. 23. 16:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha van időd írd le, szívesen elolvasnám mire van szükségem a haladó tudáshoz. Még csak pár hete programozok és kezdőnek is hülye vagyok benne :D
2015. márc. 23. 21:26
 12/12 A kérdező kommentje:

Egyszerre nem hiszem hogy így eszembe jutna minden :D

Ezt igazából a legjobban felmérésekkel lehet megtudni, vagyis hogy hogy boldogul az ember a különböző feladatokkal.

2015. márc. 24. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!