Hogyan tanulhatnám meg teljesen kezdőként programozás (t) (alapjait)?
Figyelt kérdés
Hol és mivel kellene elkezdenem?Esetleg egy hasznos tankönyv?2015. márc. 22. 08:11
2/7 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy teljesen kezdő vagyok.
2015. márc. 22. 08:24
3/7 anonim válasza:
választasz egy programozási nyelvet(majd ajánlanak neked itten többet is(python, c#, java stb.))
aztán interneten keresel könyvet hozzá, youtubeon nézel videót hozzá, keresel valami leírást h. stb.
4/7 anonim válasza:
Azért kérdem, hogy hol és mivel próbálkoztál, mert miután rákerestem, hogy "programozás alapjai", elég sok használható találatot kaptam. Kezdd akkora elhivatottsággal, ami bőven elég google segítségével tájékozódni!
5/7 anonim válasza:
[JAVA] A teljes első kötete a könyvnek (igen baromi régi),de TALÁN még releváns és az alapokhoz elég( meg úgy is ez a "mainstream" most ).
Amúgy meg több kilónyi dolog ott csücsül youtube-on...., vagy stackoverflown, stb.
6/7 anonim válasza:
Teljesen kezdőként, ha a Java mellett döntesz, akkor Werner Zsolt Java Gyorstalpalóját ajánlom - abszolút laikusoknak íródott. Ennek megfelelően komoly tudásod nem lesz belőle, de az alapokhoz, kiindulási pontnak elég.
7/7 anonim válasza:
Ha Java, akkor Bruce Eckel - Thinking in Java. Leginkább attól függ, hogy pontosan mit szeretnél csinálni/milyen téren szeretnél később elhelyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!