Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a véleményetek az F# nyelvről?

Mi a véleményetek az F# nyelvről?

Figyelt kérdés

Valamiért nekem gyanús, hogy a nagy Microsoft-os funkcionális programozás guruk általában a Haskell-ről és a C#-ról beszélnek, az F# nem szokott szóba kerülni. (Pedig nekik biztos munkaköri kötelességük népszerűsíteni...)

Bele-belenéztem már, hogy miket tud, de nekem nagyon gagyinak tűnik, legalább is a Haskell után. Alapból nem lazy evaluation a default, van benne mutable state, szóval alapjaiban látok vele problémákat. De kíváncsi lennék mások véleményére, tapasztalataira, ellenvéleményére, bármire.

2015. márc. 20. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Próbáltam, de nem jött be. Inkább CSharp
2015. márc. 20. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyedül ott látom előnyösebbnek a F#-ot, ahol nem lehet kikerülni a .NET-et vagy kell az ASP, C# stb. integráció. Ilyen helyzetben még nem voltam, úgyhogy több tapasztalatom nincs is :)
2015. márc. 20. 17:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Green: Miért? Mi volt az, ami nem tetszett benne?

scriba: Igen, ez logikusan hangzik. Bár CLI-n lehet használni pár másik jó kis nyelvet (Python-t, Ruby-t, többféle LISP-et, Scheme-től a Clojure-ig, stb.) szóval ezzel az erővel lehetne választani valami komoly nyelvet is.

2015. márc. 20. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!