C#-ban van olyan funkció, hogy sendkeys. Hogyan tudok ezzel billentyűkombinációkat imitálni?
Ezt az oldalt már olvastam, csak számomra nem derül ki, hogy ALT+TAB esetén mégis hova írja pluszt, meg hogy legyenek az idézőjelek..
Le tudnátok írni, hogy ALT+TAB imitálása esetén mit írjak a SendKeys() zárójelébe?
"%{TAB}"
De nem biztos, hogy működni fog, mert spec. OS funkció. Egy próbát persze megér.
Sikerült, köszönöm! :)
Az egyetlen hiba amit vétettem, hogy én úgy gondoltam kell még közéjük egy szóköz is, de ezek szerint nem. :D
Viszont a következő dolog már nem megy..
Ezt a programot arra akarom használni, hogy kicsit kényelmesebb legyen a like nélküli megtekintés.
A következő sor a forráskódban az, hogy küldje el a textbox szövegét a javascript console textboxába, majd üssön entert, de hibaüzenetet kapok:
Mivel a Sendkeys nem így műköik.
Szerinted ami abban a stringben van, az milyen gombnak felel meg?
képzeld textet is belehet oda írni :D
spammer programról hallottál már? xD
Kérdező, ezt ajánlom figyelmedbe:
Ezzel csak és kizárólag gombokat küldhetsz, tehát bármilyen stringet nem.
Megoldás: másold a szöveget vágólapra, és utána küldj egy CTRL+V-t.
És hogyan küldöm a szöveget vágólapra? :D
És az hogy van, hogy ami a videóban van, az működik?
Én ezt megcsináltam, és működött, különféle szövegeket eltudtam spamelni bárkinek! xD
Ja, mielőtt hülyének néznél :D
A szöveget manuálisan vágólapra tudom tenni természetesen.
De a forráskódban hogyan tudnám ezt megoldani, hogy a textbox.Text kerüljön a vágólapra?
A tisztán látás kedvéért:
1: A SendKeys működik stringel is mert okos és egyenként lekezeli a karaktereket, amiket a fókuszban lévő ablak kap meg.
Ablak fókuszba helyezésére nincsen managed method így ha ezt szeretnéd használd a Windows API-t, pl: FindWindow és SetForegroundWindow.
2: Vágólapra helyezés C# -ban végtelenül egyszerű: Clipboard.SetText("");
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!