Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha C#-ben létrehozok egy...

Ha C#-ben létrehozok egy class-t akkor a konstruktor lessz a class a neve meg a konstruktor neve?

Figyelt kérdés
többször átolvastam msdn-en is de nekem ez elsőre nem egyértelmű kérlek világosítsatok fel. remélem megértitiek hogy kezdő vagyok és tanulom még a nyelvet.
2015. jan. 23. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:

public class OsztályodNeve {

public Osztályodneve() { // konstruktor

}

}

A konstruktort úgy definiálod, hogy definiálsz egy metódust, melynek a neve az osztályod neve és nem adsz meg visszatérési érték típust.

2015. jan. 23. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:

N*

Szerintem pontosan ugyanúgy kell írni, de nem vagyok benne teljesen biztos. (És gondolom, csak elírtad.)

2015. jan. 23. 14:15
 3/6 A kérdező kommentje:
mostmár értem akkor ha létrehozok egy class-t a main class mellett és a main classból inicializálom hogy class1 osztaly = new class1() akkor itt a class1() lessz a konstruktor?
2015. jan. 23. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Így van.
2015. jan. 23. 14:20
 5/6 A kérdező kommentje:
és az annyit csinál.hogy a system-object által azokat a dolgokat amik benne vannak a class-ban azt átmásolja a heap-ből a stack-ba?
2015. jan. 23. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem, nem és nem.
2015. jan. 23. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!