Programozáshoz ez a gep szerintek jo, display:13,3" es 1330*felbontas?
Asus U36SD /220€/
vagy a masik amit kineztem az egy ThinkPad Edge E szeria ami jol nez ki es megfizetheto,
[link] ez pl 300€ jotalassal meg,de gyengebb procival.
Programozashoz kell, de meg egy darabig el vagyok laptop nelkul mert van PC.m
De ugy gondolom hogy az Asus jo vetel lenne,nem? eros es meg egy darabbig jo a konfigja is
Tapasztalaim szerint 13,3"-on borzalmas bármit csinálni már... Én a helyedben kicsit gyűjtenék, de egy 15" legyen meg. De ez az én tapasztalatom, kolléga a 10"-os netbookján is simán kódol, én attól megőrülök :-)
A hardver ezen kívül pedig bőven jó.
# 6/6 Időpont ma 20:49
Ha ez nekem szólt: Nem felbontás, képernyőméret. Kényelmesebb nagyobb képernyőn dolgozni, kevésbé fárad a szem, jobban/több információt tudsz megjeleníteni ugyanakkora területen.
Macbook Airen meg programozzanak csak, egészségükre. Én a személyes véleményem mondtam el, hogy szerintem ~13 col határeset, de nekem már kényelmetlen. ~15 már belefér, de még az se az igazi.
Egy 15,6 pl a Lenovo ThinkPad Edge E545 ennek is 1366x768 a felbontasa,az is akkor mar felejtos?
koszi a valaszokat(Y)
Egy 386-os gép VGA monitorral is elég ahhoz, hogy elkezd tanulni a programozást.
A többi csak rajtad múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!