Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Php hogyan kell ezt meg oldani?

Php hogyan kell ezt meg oldani?

Figyelt kérdés
egy nagyon kezdő dolgot fogok kérdezni és az lenne hogy van egy sql oszlop "felhasznalo" és hogyan kell lekérdezni és kiíratni php -ban az egész oszlopot?

2015. jan. 12. 23:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
amúgy ezt sort ki másoltam egy php és be pötyögtem gyorsan valamit és gondoltam majd kijavítjátok de nem amúgy a mysql-re kapcs.php kapcsolódik.
2015. jan. 13. 19:02
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Még aztmondja olyat is, hogy csak néznétek, hát kiégtem, én jelenleg azon nézek amit csináltál :D :D
2015. jan. 15. 18:50
 13/18 A kérdező kommentje:
tessék ezt én csináltam szinte segítség nélkül [link]
2015. jan. 17. 23:59
 14/18 anonim ***** válasza:
A júzerek harmada tűzrókával nyomul, szerintem érdemes optimalizálni rá. Chrome-nál amúgy csak fehérség jön be nálam, azért mentem FF-ra.
2015. jan. 18. 00:14
 15/18 A kérdező kommentje:
nálam minden jól megy
2015. jan. 18. 00:15
 16/18 A kérdező kommentje:
tűzrókán is
2015. jan. 18. 00:15
 17/18 anonim ***** válasza:

nekem megjelenik mindegyiken jól(?), elég "érdekes" elrendezés :)

a kaja növelés bebuggol, talán még akkor is, ha nem azt növelem

az elején nagyon is jó tanácsokat kaptál, amit bemásoltál kódot, szintaktikai és logikai gondok vannak, elég durvák.

azért nem oldotta meg senki helyetted, mert ezeket magadnak kéne észrevenned, többet tanulsz abból, persze ha nagyon nem megy akkor leírhatjuk.

..olvasom milyen filmeket szeretsz: Charlie and the Hebdo.. :D

2015. jan. 18. 00:32
 18/18 A kérdező kommentje:
sajnos fejlődő stádiumban vagyok utolsó mondatodat nem értem. de még mindig nem kaptam rá választ amúgy már ez a bugok ki vannak javítva csak még nem töltöttem fel webszerverre.
2015. jan. 20. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!