Meg lehet oldani, hogy . Bat fájlt nyissak meg VBS-ben?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy egy msgbox leOk-ézása után kéne megnyitnom az eggyik .bat típusú fájlomat.
Kérlek titeket Ugy írjatok le, hogy ahova a bat helyét kell írnom, azt ( ...-ozzátok ) ki!
Köszönöm!
2014. ápr. 26. 16:31
1/5 anonim válasza:
process.start("C:\mappa\...bat")
2/5 anonim válasza:
És ez nyilvánvalóan nem normlis dolog, mindent el lehet végezni vbvel, amit battel is, legalábbis mindent, ami nem kell egy kis hackerkedéshez, ja, és be fog ugrani a progid elé a cmd.
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, épp azt szeretném hogy feljöjjön a cmd.
Első válaszoló, nekem erre:
msgbox "Ez most mindegy xDD"
process.start ("C:Users\User\Desktop\Abc.bat")
Ezt írja ki:
Szkript: C:\Users\User\Desktop\123.vbs
Sor: 2
Karakter: 1
Hiba: Az objektumot kötelező megadni.: 'process'
Kód: 800A01A8
Forrás: Microsoft VBScript futásidejű hiba
2014. ápr. 26. 16:46
4/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyire figyeled még ezt de ezzel kb minden fájlt el tudsz indítani vbs-vel:
CreateObject("WScript.Shell").Run("""C:\Mappa\almappa\...bat""")
(Fontos hogy 3 --> " legyen)
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso, igen figyelem meg ezt a kerdest, es ez volt a leghasznosabb valasz eddig :D
2014. nov. 26. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!