Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Android programozás/fejlesztés...

Android programozás/fejlesztés/módosítás?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A kérdés a következő: VAn egy androidos letefonom (4.3 fut rajta).

A lényeg, hogy van pl a képernyő zár.

Nekem pl nem tetszik, hogy fehér betűkkel írja ki a számokat a feloldó képernyő.

Szóval ha megnyitom a megfelelő mappát, és a Java kódolásba belepiszkálok, hogy ne fehérrel irja, hanem pl kékkel, vagy felváltva fekete-fehér, akkor ez lazán műkdni fog nem?

Ehhez csak minimális Java átlátás kell.

Ezt simán megtehetem nem? Végülis az egész egy nyílt forráskód, szóval én szabadon módosíthatom. És egyéb ilyenekre gondoltam, pl az akkukijelző, stb...

Természetesen nem rendszerfájlokat akarok írni/módosítani, hanem már egyszer elkészített alkalmazásokat módosítani, hogy személlyesebb legyen.

Maga a téma is érdekel.

2014. dec. 25. 17:37
 1/1 anonim ***** válasza:

"Ehhez csak minimális Java átlátás kell."

Nem.

Először is ott le vannak már fordítva a java osztályok, azokat előbb vissza kell fejteni. A leghatékonyabban smali-ba lehet. ( [link] )

Ezen kell módosítani, majd megint vissza alakítani és egy csomagot csinálni, majd ezt telepíteni.

Megoldható, igen, de nehezebb azért annál, mint ahogy te gondolod.

2014. dec. 25. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!