Ezért beperelhetnek?
Csináltam egy játékot androidra, amiben Orbán Viktor is szerepel, és ezért beperelhet ha felrakom a netre, és hogy beleraktam egy mobilos alkalmazásba? :D
itt lehet egy részletet megtekinteni: https://www.youtube.com/watch?v=0fmiwRdyZNA&feature=youtu.be
Tetszene ha nem pont Orbán Viktorról szólna hanem csak úgy általában a miniszterelnökökről/elnökökről.
Ne érts félre nem vagyok Orbán Viktor rajongó, csak szerintem nem ő az egyetlen miniszterelnök akire illik a játék...még voltak és még lesznek is.
Pl mint a Tropico, nagyon szépen parodizálja a kommunizmust anélkül, hogy valakit személyesen megsértsen.
Egy jogásszal kéne konzultálnod a dologról, itt az emberek programoznak(vagy trollkodnak). Szerintem nem, a nevet megváltoztattad, a képek is agyon vannak photoshoppolva, de nem vagyok jogász, fogalmam sincs, hogy mit szabad, és mit nem.
Nagyon nem figyelem a politikát jó néhány éve, de mintha a vízágyúzás az mszp kormányzása alatt történt volna, fidesz alatt is volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!