Microsoft Visual Studio Express? Úgy hallottam hogy a Microsoft Visual Studio Express kiadása ingyenes. De mivel nem biztos a forrás ezért a letöltés előtt gondoltam szélesebb körben informálódom.
Valóban ingyenesen használható (nem csak 30 napig) ?
C programozási nyelv elsajátításához szeretném használni.
Ha valóban ingyenes, ha nem akkor milyen más (színvonalas) fejlesztői környezetet tudtok ajánlani C nyelvhez?
A sima C-t szeretném elsajàtítani. Igazàból szemezgettem a Borland féle fejlesztői készletek között és úgy làttam hogy megfelelőek lennének arra a célra amihez nekem kellenének, ami annyi lenne hogy a C nyelvet valamennyire elsajátítsam , éppén a tanulmànyaimat végzem és mikrokontrollerek programozàsàról lenne szó, és jó lenne ha nem úgy kezdeném el, hogy fogalmam sincs róla hogy mi az a C.
Szoftverfejlesztéshez Java-t tanultam és hasznàlok, de hiàba mondjàk hogy ugyan az (bàr a szintaktikàn kívül semmi hasonlósàgot nem véltem felfedezni) ,én szeretném magam kicsit jobban beleàsni.
jesszusom, ki mondja, hogy ugyanaz? :D
a szintaktika sokban hasonlít, de a C még csak nem is OOP, mint a C++, szóval a hasonlóság itt véget is ér...Ha meg sima C és tanuláshoz, akkor szerintem a dos-os Borland C a nyerő a 90-es évekből, én a Turbo Pascal/Turbo C párosnál jobb környezetet tanuláshoz azóta sem láttam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!