Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Visual Basic 2010 Hogyan...

Makker bolha kérdése:

Visual Basic 2010 Hogyan lehet hozzá adni egy Downloads -ot a webbrowser -hoz?

Figyelt kérdés

VAn 1 webbrowser -om deh még nincs benne downloads gomb:(

Azért kellene mert ha letoltok valamit akkor lássam hogy mit.Ha tudnátok segíteni 1 videóval vagy egy jó leírásal.

2013. aug. 29. 08:36
 1/3 dominik.ballo válasza:

Nekem csak egy tippem van remélem segít.

Keress rá hogy how to make downloader in visual basic 2010

(de úgy is kiadja hogy visual studio 2010 mert a bisual studio egy szoftver csomag és abból az egyik szofver a visual basic)

és nézd meg hogy kell csinálni downloadert, csak ne külön projektben csináld hanem a meglévő webbrowser projekthez csináld hozzá, és a gomb lenyomásához rakd be hogy indítsa el a downloader ablakát.

pla ha a downloader ablakának neve downloader akkor

downloader.show

vagy

downloader.showdialog

a külömbség hogy a show-nál simán megnyílik, de a shodialog-nál megnyílik úgy mint egy openfiledialog, vagy fontfialog vagyis míg nem zárod be, nem használhatod a webbrowsert. Ezért inkább a jánlom a sima show-t.

Remélem sikerül.

Linket nem írok mert nem tudom milyet akarsz, de könnyá találni.

Sok sikert.

2013. szept. 7. 11:47
 2/3 A kérdező kommentje:
én jobban értek hozzá mint gondolnád :) Deh ezel nem tudok megbírkózni :( De kosonom majd kipróbálom csak most mást csinálok ami fontosabb :)
2013. szept. 10. 17:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindig olyan jókat derülök az idióta kérdéseiden, amikor újra és újra előbukkansz.
2015. aug. 25. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!