Melyik nyelvel folytassam?
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem szerintetek melyik nyelv lenne a legideálisabb számomra, hogy elkezdjem tanulni?
Angolul tudok, 2 évig PureBasic nyelvben írtam mindent mivel szinte bármit össze bírtam benne rakni amit akartam. Nagyon sok mindenre jó csak úgy érzem ideje fejlődni, de nem tudom melyik nyelvet válasszam.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Én is a magyart ajánlom...
A "nyelvel" ugyanis egy ige, ami kb, visszafeleselést jelent.
Közel sem ugyanaz, mint a "nyelvvel"!
Egyébként mi honnan tudhatnánk, hogy neked melyik nyelvhez van kedved?
Ha megírnád, hogy mit akarsz később csinálni, akkor talán tudnánk hasznos tanácsot adni...
El kellene döntened, hogy milyen terület érdekel: játékfejlesztés, desktop vagy mobil alkalmazásfejlesztés, webfejlesztés, (+van még pár apróbb terület).
Ezek más nyelveket használnak elsődlegesen, persze lehetnek átfedések.
És hogy így reggel kicsi nyelvnáciskodjunk is :)
Olyan szó/ige nincs hogy össze BÍRTAm rakni, olyan pláne nincs, hogy össze BÍRTAM BENNE rakni. Helyesen így lenne: szinte bármit képes voltam a segítségével összerakni. (tehát vele és nem benne; képes voltam vagy tudtam és nem bírtam).
Ne spórolj a vesszőkkel a tagolásnál.
Amúgy nem rossz, helyesírás hármas alá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!