Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek hányan vennének...

Szerintetek hányan vennének meg egy 2D-s játékot 1500 FT-ért. (Többi információ lenn)?

Figyelt kérdés
Ez egy olyan 2D-s játék lenne ami egy "battlefield" kopy 2d-ben.Lenne esélye a vásárlók szemében és ti megvennétek,vagy sem, ha nem miért? kérlek nagyon FONTOS!!!
2014. nov. 14. 15:35
 1/9 Tengor ***** válasza:
Attól függ mennyire másolat és mit tud.
2014. nov. 14. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
ha nagyon jó lenne, elképzelhető
2014. nov. 14. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:

inkább ingyen és fizetős cuccok pluszban

vagy ingyen egy kis demo rész, és ha tovább akar fejlődni/jutni akkor apróért, mondjuk 300ft, kioldja a teljest

szerintem

2014. nov. 14. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
# 3 menj a fenébe a freemium játékötleteddel légy szíves
2014. nov. 14. 16:01
 5/9 anonim ***** válasza:

#3 +1! :D :D

Kérdező: Nulla és egymillió között válassz egy tetszőleges számot.

G.

2014. nov. 14. 17:20
 6/9 anonim válasza:
Androidban gondolkodj! Ott lehet esélyed. Bár az a jó üzletpolitika ha az alap játék ingyenes és a plusz tartalmak fizetősek. Így korlátlanul tud terjedni a játék és hosszú távon többet hoz a konyhára.
2014. nov. 14. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is gondoltam már erre, csak aztán letettem róla, a bf et a járműves harc különbözteti meg a codtól, 2d ben meg nem akkora poén járművezni. Elég sok játékot árulnak 5 euróért, ha nem egy igénytelen fos, akkor persze, megvenném(de ha jól sejtem, akkor ezzel úgy számolsz, hogy az a pénz egy az egyben a zsebedben landolna - sajnos nem, legalább 30% tól megszabadít a kiadó, és az adózás, és elég sok járulékos költsége van a fejlesztésnek, ha legális eszközöket használsz).

Már ha nem telefonos szemétről beszélsz, arra nem venném meg.

2014. nov. 15. 11:47
 8/9 A kérdező kommentje:

7# egyetértek gondoltam hogy nem az egész nálam landolna.

de kösz a visszajelzéseket(és amugy a játék nem felülnézetes hanem oldal(platform)

2014. nov. 15. 17:49
 9/9 A kérdező kommentje:
És nem androidos lenne.szerintem is szar lenne ha androidos lenne (de nemaz)
2014. nov. 15. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!