Egy egyzszerű programot szeretnék irni. Milyen tudás kell ehez és hogy kezdjek neki? információ lent
"be kell irni egy email cimet amit továbbít az én email címemre."
Ezt kifejtenéd? Másvalaki fiókjának átirányítására gondolsz?
Hát szerintem arra gondol, hogy megadod a programban az email címedet és azt elküldi neki. Ha jól értem.
Amennyire én értek hozzá (nem nagyon) emailt továbbításához smtp szerver kell, amit nem olyan egyszerű elérni. Pl sok szolgáltatónál az összes smtp kérést elfogják, és a sajátjukhoz továbbítják, és csak felhasználónév és jelszó megadásával küldik tovább a levelet. Ezért szerintem az email címre küldés nem fog menni. Szerintem a járhatóbb út, ha a program egy weboldalra továbbítja, pl egy adatbázisba közvetlenül, amennyiben van olyan adatbázis, amit közvetlenül elérsz, vagy egy webes form felhasználásával pl phpn keresztül rakja az adatbázisba a menteni kívánt címet.
"Az a lényeg ,hogy program legyen és ne a weblapos megoldás!"
A weblapos megoldás is lehet program, pl. Java. És talán egyszerűbb is lenne, mint e-mail küldéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!