Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan kellene ezeket c...

Hogyan kellene ezeket c nyelven programozni?

Figyelt kérdés

1)A program kérjen be karaktereket EOF végjelig, majd írja ki azokat. Kiíráskor hagyja ki a soremelés karaktereket.

2)A program kérjen be egy sor szöveget, majd betűnként külön sorba írja ki azt.

3)Olvasson be végjelig hónap sorszámokat. A program írja ki, a hónapok nevét, valamint számolja meg és írja ki, hogy hány nyári hónapot adtunk meg. Hibás adatmegadás esetén adjon hibajelzést!

mind a 3 feladat kellene de ha már egyet is megtudsz oldani annak is örülök és köszi!

2014. nov. 2. 20:44
 1/7 tabaki ***** válasza:
Én is örülnék, ha legalább egyet meg tudnál oldani, de meddig jutottál?
2014. nov. 2. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:
ha legalább az első kettőt leírnád nagyon sokat tennél vele
2014. nov. 2. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Valami motiváció jár cserébe?
2014. nov. 2. 21:58
 4/7 uno20001 ***** válasza:

<off>

@Wampa: Mondjuk egy tömegspektrométer?

</off>

Kérdező: Ne várd el, hogy mi írjuk meg a feladataidat! Biztos tanultátok, hogyha ilyen feladatot adtak fel!

2014. nov. 2. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:

/* off

* Uno20001, egy tömegspektrométerért fél évig megcsinálom bárkinek a háziját.

* Egy sprektumanalizátorért talán 1 évig is. De bojlert, disznót, kiskacsát is beszámítok.

*/

2014. nov. 2. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Én mindegyiket meg tudom oldani.

Te miért nem?

2014. nov. 2. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:

a programozás nem olyan dolog, hogy bemagolod és akkor tudni fogod... a lényeg az, hogy magadtól jöjj rá a megoldásokra.. én is most tanulom és bizony van hogy órákig szenvedek 1 programmal.. de ha most leírjuk neked semmit sem tanulsz meg.

Legalább próbálj meg rájönni, valameddig biztos eljutsz, használd a googlet ha nem tudsz rájönni...

persze nem baj ha vmit tényleg nem tudsz és megkérdezed, de azt nem kérheted, hogy az egész programot írjuk meg.

2014. nov. 3. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!