Ezt a gyakorlatban meg lehet-e valósítani?
Figyelt kérdés
Van egy Excel file, amiben az adatok folyamatosan változnak - napi szinten. Ezt szeretném egy már meglévő adatbázis kezelő programba úgy beleágyazni, hogy az Excel file letölthető-, folyamatosan módosítható legyen, majd a módosítás után újra felvihető legyen az adatbázisprogramba. Ezt a gyakorlatban meg lehet-e valósítani?2014. okt. 23. 19:58
1/4 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Én pl. PHP-val már két weboldalon is implementáltam ilyet.
2/4 anonim válasza:
ha jól értem, kell egyrészt egy megoldás, ami exportálja az adatodat egy excel file-ba (a legegyszerűbb csv file-ba exportálni,azt az excel képes kezelni),
és kell egy másik, ami egy excel file tartalmát importálja (ehhez megint az a legegyszerűbb, ha excelből csv-be mented). Itt az a kérdés, hogy hogyan akarod megoldani a törlés/módosítás/új rekordok kérdését, de ez meg attól is függ, hogy pontosan mit akarsz csinálni.
3/4 A kérdező kommentje:
És hogyha ez az adatbázis kezelő egy belső hálózaton futó internetes alkalmazás, akkor is megvalósítható összepárosítani az Excel-el, hogy letölthető, módosítható, majd újra felvihető /feltölthető/ legyen az anyag?
Elnézést a kacifántos megfogalmazásért, de nem vagyok szakavatott.
2014. okt. 24. 10:34
4/4 anonim válasza:
Annyira kacifántos, hogy nem is értem, hogy mi a kérdés...de komolyan érdekel a kérdés? Biztosan megvalósítható, de nem ingyen. Ha meg fizetsz valakinek, akkor az illető úgy is felméri az igényeidet, hogy pontosan mit akarsz megcsináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!