Hogyan is lehetne avagy milyen programmal megfejteni az alábbi kódot? 30C1E45762FA29F70F6FCCC62578D535ACD1F89808DDBCEEB5F719539631 EF14013F1CE40008DDD23E52CAA126571314B Tudtommal egy SQL adatbázisban található.
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 22:14
1/10 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik mintha 16-os számrendszerben lenne.
2/10 anonim válasza:
Nekem ez egy SQL password hash-nek tűnik, tán ***** típus.
Volna tippem, de hogy őszinte legyek, nem biztos, hogy szeretnék segédkezni abban, hogy valamihez esetleg illetéktelenül hozzáférést szerezz (vagy szerezzen az, akitől ezt a hasht kaptad). Már így is lehet, hogy többet árultam el, mint amennyit kellene...
3/10 A kérdező kommentje:
Ez csak egy játékhoz kellene. És nem jogtalanul lenne meg tekintve hogy a tulajdonostól kaptam a kódot hogy hogyan is lehetne visszafejteni..
2014. okt. 23. 07:54
4/10 anonim válasza:
Ez egy nagy rakás bit egymáson, ami ráadásul 97 bájtos, szóval kétlem, hogy valami ismert hash függvény kimenete lenne.
Innentől lehet tippelgetni a végtelenségig, többet nem.
(Megjegyzem, ha ismert hash függvény lenne, akkor is csak tippelni lehetne, de mindegy)
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor köszi a segítséget. Ezzel csak egyszerűbb lett volna megoldani a problémát de így is meg lesz.
2014. okt. 23. 17:38
6/10 anonim válasza:
Ez egy termékkulcs valamihez? Szerintem elég valószínű, és most egy generátort akarsz készíteni, hátha keresel vele egy csomót. ASCII-ba átírva ez: 0ÁäWbú)÷oÌÆ%xÕ5¬Ñøݼîµ÷S1ï?ä Lehet hogy pl. asszimetrikus titkosítás, amihez te biztos nem tudsz kódgenerátort csinálni. És igen, látom a kérdés kiírásának dátumát.
7/10 anonim válasza:
#4: Benézted :) Ez egy 98 bájt hosszú karakterlánc -> Egy 48 bájtos hash sztring reprezentációja. Egészen konkrétan SHA-384 -nek néz ki.
8/10 anonim válasza:
Rendben, biztos elszámoltam, de szerintem továbbra is 97, mert van benne egy sortörés.
Most viszont hajrá, lehet tippelgetni.
9/10 anonim válasza:
Közben gyorsan generáltam egy sha-384-et, csak 96 hosszú lett. Meg tudnád ezt magyarázni?
10/10 anonim válasza:
Jogos, megviccelt a sortörés, és a kilencvenhatot is benéztem. Akkor viszont ez valami egészen más lesz. Kérdés, hogy mi (nem mintha lenne rá időm)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!