Adatbázisban szereplő e-mail címekre e-mail küldése?
Sziasztok!
Hogy oldhatom meg, hogy a regisztrált felhasználóknak(SQL táblázatban 1 sor = 1 felhasználó, és azon belül 1 mező tárolja az e-mailt.) elküldjek egy e-mailt? Szükséges hozzá egy mail szervert? Azzal, hogy pl 5 címzettenként küldöm el az e-mailt, megakadályozhatom a spamnek érzékelést?
Én egyszerre 100 címzettnek küldenék levelet, mondjuk óránként, adatbázisban logolva hogy ki kapta már meg.
És ami NAGYON fontos! Ne rakj egynél több e-mail címet a címzetthez. Nincs annál gázabb, mikor e-mail címeket szivárogtat ki a kedves szolgáltató (kaptam már ilyen levelet, ráadásul kormányhivataltól).
Nem olvasol elég figyelmesen:
"When sending mail, the mail must contain a From header. This can be set with the additional_headers parameter, or a default can be set in php.ini."
Vannak megoldások a tömeges levélküldésre, de vagy magadnak fejlesztesz, vagy fizetős szolgáltatást veszel igénybe. Gyanítom, ha már ezt a kérdést fel kellett tenned, nem tudod megcsinálni. A nagy vállalatoknál meg van elég erőforrás.
Rendben, köszi.
Hogy oldhatom meg, hogy a g-mail ne érzékelje spamnek az e-mailt? :D Csak 1 üzenetet küldtem magamnak, de azt egyből spambe rakta.
Leginkább úgy, hogy a szervernél be van állítva minden MX rekord rendesen, az email tárgya és szövege nem a szokásos spam üzeneteket tartalmazza.
Nagyon mást nem igazán tehetsz...
Viszont, egy dolgot vegyél figyelembe: ha otthonról küldesz emaileket, akkor nagy eséllyel a szolgáltatód eléggé gyorsan le fogja tiltani. Nekünk saját webszerverről megy a küldés, ott nincs ilyen probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!