Ha készítek egy file feltöltőt egy adott szerverre akkor az, hogy tárolódik el rajta? Adatbázisban mit kell mentenem, én csak az elérési útra gondolok + a filehoz tartozó dolgok?
Figyelt kérdés
Adott egy VS project és azon belül vannak ugye a mappák. Akkor én a projecten belüli mappába mentsem a filet és az adatbázisban elmentett elérési útból keresem vissza ?
Ha nagyon sok hülyeséget hordtam össze akkor elnézést, de valaki világosítson fel ennek a menetéről. (nem konkrét kód kell, csak az elmélete) :)
2014. jan. 16. 16:01
1/3 anonim válasza:
Igen, a legegyszerűbb az, ha létrehozol erre a célra egy mappát (ha esetleg mindenféle "jövevény" fájlok is juthatnak be, akkor mindenképpen olyat, amit véletlenül se futtatsz le, sőt, ha saját szerver, valami vírusellenőrzés se árt ráengedni), majd tárold az elérési utat adatbázisban.
2/3 anonim válasza:
Huh, nekem ez nagyon kusza. Megpróbálom csak az első kérdést értelmezni: tehát csinálsz egy programot, amely feltölt fájlokat egy szerverre. Rendben. Innentől folytasd a kérdést :)
3/3 A kérdező kommentje:
Tehát akkor összegezve.
Csinálok egy Visual Studios webes projectet. Ekkor létrejön egy csomó mappa. És az a hivatalos módja (kérdezem én), hogy a létrejött projectben elmentem a képet egy mappában és az sql adatbázisomban a kép elérési útját. Vagy esetleg másképpen kell-e tárolnom a feltöltött dolgokat ? Kezdő vagyok és csak találgatok, az alapján amit olvastam.
2014. jan. 16. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!