Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Kiberbűnözők hackerek menyire...

Kiberbűnözők hackerek menyire könyen férnek hozzá a világhálón keresztül egy hétköznapi személy számítógépéhez?

Figyelt kérdés
2014. okt. 9. 01:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Simán, egy teljesen hétköznapi személy gépéhez a hálón van én is hozzáférek, ha akarok, nagyon egyszerű.

Ha a hétköznapi ember kisit gyanakvó, akkor tesz lépéseket, úgy már nehezebb( nem lehetetlen) egy androidos telefont feltörni egy hetköznapi ember számára is egyszerű, ha utánanéz, minden fenn van sajnos a neten, sak tudni kell keresni.

DE

egy hétköznap ember gépe kit erdekel????

2014. okt. 15. 08:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező!

Jómagam egy hivatásos kiberbűnöző vagyok, hozzáfértem a számítógépedhez. Lehet nem kellett volna felhívnia magára a figyelmemet.

Ui: Nagyon jól sikerültek az esküvői képek, megnéztem őket a C: meghajtón.

2014. okt. 15. 10:02
 13/17 A kérdező kommentje:
és milyen lépéseket lehet tenni ellene egy egyszerű hétköznapi embernek?
2014. okt. 15. 19:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Próbáljon egyszerű és hétköznapi maradni. Valamennyit a tűzfal+vírusírtó + nemkattintaszhülyeségekre is segít.
2014. okt. 15. 19:59
 15/17 anonim ***** válasza:
tanulni
2014. okt. 15. 23:24
 16/17 Celtix ***** válasza:

Hulyeseg, hoyg senki nem akar bemenni a gepedre. Rakj fel egy posrtscanner figyelo proggit es rajossz, masodpercenkent hanyan probalkoznak.

Egyebkent:

- biztonsagi frissitesek mindig

- virusvedelem

az ugy alap (de csak egy virusvedelem egyszerre :)

Az meg, hoyg kit erdekel a geped? Senkit. Viszont nagyon jol lehet pl. egy zombihalozat tagjava tenni. Es ugye 10000 geprol 100 levelet elkuldeni sokkal egyszerubb (plusz a tamado rejtetteb), mintha egy geprol kuldene 10000*100 levelet...Vagy a brute-force tamadasok: nagyon sok titkositasnak nincs torese, csak a brute-force: vagyis minden lehetseges kulcsot vegigprobalni. Ez megintcsak egyszerubb pl. 10000 osszekapcsolt gep szamitasi kapacitasaval, mint a legerosebb szuperszamitogeppel. Aztan ha pont a Te gepedrol erkezik egy sikeres tamadas xy bank ellen, akkor asszem elgondolkodsz, mi is lehet olyan fontos a gepeden, hoyg erdemes volt feltorni.

2014. okt. 19. 18:54
 17/17 Celtix ***** válasza:
Egyebkent, ha tovabbra se ertheto, mi fontos lehet a gepeden, gondolj a piramisjatekokra: ott sem igazan az a lenyeg, hoyg egy embertol millokat csaljanak ki, hanem sok embertol parezreket, sok kicsi sokra megy....
2014. okt. 19. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!