Ki az a személy aki tud programozni egy olyan szintű játékot mint a Farmerama? Mert aki tud annak van egy jó ajánlatom. Én adom az ötleteket, te megcsinálod és a nyereségből 50% enyém,50% a tiéd
Így nem fogsz rá embert találni.
Javaslom: legyen kész az ötlet kidolgozása amennyire csak lehet, de a maximális részletességig. Legyen egy üzleti terved is hozzá, legyenek távlati tervek is. Amikor ez megvan, és ott állsz, hogy le kellene programozni, akkor keress rá embert a prog.hu-n + keress egy grafikust.
Nemtom, ki ez a Vazeratti, de biztosan nem látó, úgyhogy erre nem fog tudni neked válaszolni
(de ha engem kérdezel, ebből az égvilágon semmi nem lesz)
Senki nem fogja neked megcsinálni "majd" pénzért, emiatt ne aggódj...
Ha komolyan gondolod a dolgot, akkor kelleni fog némi kezdőtőke is, pont az ilyen dolgok miatt, mint a programozó, grafikus.
G.
Minden előttem szólóval egyet értek.
Kiegészítés: csak az ötletért 50%-ot senki nem fog adni neked, egy ilyen projekt döntően nagyobb részét képezi a fejlesztés és a grafikai elemek elkészítése.
Ha ahogy Vazeratti írta, ötlet helyett részletes és korrekt TERVed lenne, akkor lehetne feljebb kúszni a te részesedéseddel, de 33% fölé szerintem esélytelen, ha csak nem segítesz be a fent említett 2 munkafolyamatba.
"És ingyen megcsinálja ha ígérek neki 50%-ot a nyereséből ?"
"Ígérsz"...
Olvass utána:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
Milliós tétel egy ilyen projekt összehozása. Úgy senki nem vállalja el, hogy majd ha kész lesz, akkor fizetsz... miből eszik addig a programozó szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!