Milyen program nyelvet ajánlotok? Többi lent.
Figyelt kérdés
Bat fájl programozás aránylag már megy, már nagyon alapszintű játékot is írtam (akinek kell elküldöm a kódot), és most szeretnék elkezdeni valami programnyelvet tanulni. 14 éves vagyok de nagyon rossz nálunk az infóoktatás szóval magamat képzem.
C++-ra vagy java-ra gondoltam de nem vagyok benne biztos szóval valaki tapasztaltabb embert kérdezek :)
2014. szept. 30. 18:42
2/3 anonim válasza:
Kettő közül válaszd azt, ami szimpatikusabb. Java-val alighanem könnyebb dolgod lenne (egyszerűbb a szintaktika, memória managementtel sem kell különösebben bajlódni), és mivel jó eséllyel androidos telefonnal rendelkezel, ha belejössz, tudsz a telefonodra is alkalmazásokat készíteni (jobban leszel motivált).
3/3 anonim válasza:
Nézz szintaktikát, és amelyik érthetőbb. Én a java-t ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!