Van egy 83 elemű tömböm ami fel van töltve random 1-25 számokkal! Hogyan tudom vizsgálni ,hogy melyik számok nincsenek benne ??? (emelt infó érettségi 6. feladat) [link]
Akkor a program hibás értéket ad vissza, én meg átgondolom a dolgot még egyszer az elsőre tök jónak tűnő algoritmusom! :D
Holnap pihenten kijavítom, addig is ignoráljátok! Bocs!
G.
2014. szept. 16. 20:56
12/24 anonim válasza:
Akkor egyenletes, vagy normális vagy tököm tudja már hogy hogy hívták.
2014. szept. 16. 22:44
13/24 anonim válasza:
hát igen, pont ez a kettő teljesen más :D
2014. szept. 16. 22:51
14/24 anonim válasza:
Szóval, az ígért javítás: A nyargalás közben minden tömbelemnél megállsz, ahol több, mint kettő a különbség az előzőhöz képest és a két elem értéke közti összes számot beírod a "nincs benne" listába.
Ha még mindig nem jó, írjatok, folytatom! :D
G.
2014. szept. 17. 15:50
15/24 anonim válasza:
Mért kell bool tömb? Array.Exists metódust nem lehet használni?
2014. szept. 17. 19:29
16/24 anonim válasza:
#15: Azért, hogy a kezdők ne szokjanak hozzá az n^2 bonyolultságú algoritmusok írásához, amikor van n-es is.
2014. szept. 17. 19:36
17/24 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy beépített algoritmus n^2 gyors lenne. Ezeket sosem sikerült leellenőriznem, mi milyen gyors, a ciklusnak is kell elvégre idő, és elég érdekes eredményeket kaptam. Na mindegy lényeg a lényeg ez elegánsabb, és ha nem matematikai programot ír, akkor teljesen megfelelő a megfelelő határok között maradva.
2014. szept. 17. 19:44
18/24 anonim válasza:
"Array.Exists metódust nem lehet használni?"
Ez a
"könnyebb leírni egy függvény nevét, mint normális keresést írni, ezért használjuk azt 25x és köhögje magát össze inkább a gép"
tipikus esete.
2014. szept. 17. 19:46
19/24 anonim válasza:
"Nem hiszem, hogy egy beépített algoritmus n^2 gyors lenne."
De egy hívással milyen eredményt kapsz, te? :)
2014. szept. 17. 19:47
20/24 Tengor válasza:
Ugyan nézzétek már meg, hogy milyen algoritmus megy mögö... jah semmi, ez nem nyílt. Nem szóltam!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!