Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Több nyelvet lehet tanulni...

Több nyelvet lehet tanulni egyszerre?

Figyelt kérdés

Most tanulok Javat,C++-t,SQL-t,PHP-t,R-t, és aránylag mennek is, de nem tudom, hogy jó ötlet-e, úgy értem hogy ezt szokták-e mások is. Az igazság az, hogy nem nagyon érek rá már, lassan megyek dolgozni de nem programozóként, ezért próbálok most még a szabadidőmben felhalmozni dolgokat, hogy munka mellett a tanulás már könnyebb legyen, de néha úgy érzem, hogy sok, úgy értem a C++-nál főleg, mert azt érzem a legnehezebbnek az összes közül.

Valaki csinálja még így?

2014. szept. 1. 14:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

> Érted, bennem van alkotói vágy, és nem olyan lusta disznó vagyok mint sokan, hogy bekerülnek 1 céghez és nekik jó az hogy csak c# éveken át.

Viszont pénzt kapnak érte. Ha a saját dolgodat akarod csinálni alapíts céget és foglalkoztass te.

> És én főleg a játékipar felé mozgok, és ott undorító, amit a nagy cégek művelnek.

Én meg a felső tízezer felé mozgok és ott undorító, amit a nagy emberek művelnek.

Nem baj az hogyha átlátod az egész képet, de valamerre szakosodnod kell.

Te nem sok nyelvet ismersz, te sok szakterületet kóstolgatsz.

2014. szept. 4. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!