Most tanulok Javat,C++-t,SQL-t,PHP-t,R-t, és aránylag mennek is, de nem tudom, hogy jó ötlet-e, úgy értem hogy ezt szokták-e mások is. Az igazság az, hogy nem nagyon érek rá már, lassan megyek dolgozni de nem programozóként, ezért próbálok most még a szabadidőmben felhalmozni dolgokat, hogy munka mellett a tanulás már könnyebb legyen, de néha úgy érzem, hogy sok, úgy értem a C++-nál főleg, mert azt érzem a legnehezebbnek az összes közül.
Én is voltam úgy, hogy főiskolán egyik nyelvet tanultuk, közben meg önszorgalomból két másikba is belekezdtem.
2014. szept. 1. 15:06
2/21 anonim válasza:
Szerintem nincs sok ertelme, egy nyelv megtanulasa es begyakorlasa is RENGETEG idot igenyel es egy nagyon hosszu folyamat. Ha meg nem melyulsz el komolyabban egy nyelvben, nagyon hamar elfelejted a tanultakat, ha nem hasznalod egy ideig.
2014. szept. 1. 15:15
3/21 A kérdező kommentje:
de itt az összes fontos. Sőt, még androidot is kellene mellette, de azt már nem akartam bevállalni. És amint mondtam, nincs arra időm, hogy csak egyel foglalkozzak :/
2014. szept. 1. 15:20
4/21 anonim válasza:
"de itt az összes fontos."
Miert is?
"És amint mondtam, nincs arra időm, hogy csak egyel foglalkozzak :/"
Tobbel felszinesen vagy eggyel behatobban, ez itt a kerdes.
2014. szept. 1. 15:33
5/21 A kérdező kommentje:
akkor úgy mondom (bár rájöhettél volna) hogy NEKEM fontos. Hogy miért? Mert programozó akarok lenni, de nem olyan robot, hogy bekerülök egy céghez és akkor helószia robotmunka, hanem közben saját produktumokon is dolgozni, saját oldalt csinálni stb...Érted, bennem van alkotói vágy, és nem olyan lusta disznó vagyok mint sokan, hogy bekerülnek 1 céghez és nekik jó az hogy csak c# éveken át. És én főleg a játékipar felé mozgok, és ott undorító, amit a nagy cégek művelnek.
2014. szept. 1. 15:47
6/21 anonim válasza:
:megmosolyog:
2014. szept. 1. 15:50
7/21 A kérdező kommentje:
ügyes vagy, kérsz egy kekszet?
2014. szept. 1. 16:12
8/21 anonim válasza:
15+ eve foglalkozom programozassal, csak megmosolyogni tudlak, de azert hajra!
2014. szept. 1. 17:05
9/21 A kérdező kommentje:
az még nem jelent semmit, nem tudom tudod-e.
2014. szept. 1. 17:20
10/21 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy van egy icipici ralatasom a szakmara.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!