Kéne írnom egy Éttermi szoftvert és az adatbázisnál elakadtam. Teljesen a nulláról kéne segítség. Hogyan kéne neki állnom?
(#7 vagyok)
> a c++/c# miért nem lenne jó ehhez vagy egyáltalán nem jó adatbázis kezeléshez?
Jó lenne a C++, C# is. A Python-t azért mondtuk, mert könnyebb azt tanulni első nyelvnek.
Adatbázist meg bármelyik felsorolt nyelvvel tudsz kezelni.
Bocsi hogy ezt mondom, de ne erőltesd.
Soha nem fogsz elkészülni!
Ha ilyen alapvető dolognál elakadsz mint adatbázis...
Ez a kérdés kb. olyan mint ha felvennétek egy szakácsot, és megkérdezné hogy melyik könyvben találja a "habarást".
Igen most így már értem hogy ez túl nagy "felhőkarcoló".
de az alapról írnátok valami honlapot vagy ilyesmit?
Off:
Tibikém a habarás komoly dolog - sok gyakorlott háziasszonynak sem megy - maradjunk a rántásnál.
Témához visszatérve: Bár sokan utáltok érte, de Delphi-ben szinte minden megoldható. Bármilyen típusú adatbázist képest kezelni, olyat is amiről sokan még nem is hallottak :), gyönyörű grafikus felületet lehet készíteni, ha kell a web-bel is elboldogul, nem is akárhogy, de nem C szintaktikájú. Viszont ennek fejében 'beszédes' függvény és eljárásnevek vannak amiket egy szuper IDE-ben 'használhatsz'. Ja és nativ kódot állít elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!