Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Kéne írnom egy Éttermi szoftve...

Kéne írnom egy Éttermi szoftvert és az adatbázisnál elakadtam. Teljesen a nulláról kéne segítség. Hogyan kéne neki állnom?

Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 18:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

(#7 vagyok)

> a c++/c# miért nem lenne jó ehhez vagy egyáltalán nem jó adatbázis kezeléshez?

Jó lenne a C++, C# is. A Python-t azért mondtuk, mert könnyebb azt tanulni első nyelvnek.

Adatbázist meg bármelyik felsorolt nyelvvel tudsz kezelni.

2014. aug. 25. 21:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi hogy ezt mondom, de ne erőltesd.

Soha nem fogsz elkészülni!

Ha ilyen alapvető dolognál elakadsz mint adatbázis...

Ez a kérdés kb. olyan mint ha felvennétek egy szakácsot, és megkérdezné hogy melyik könyvben találja a "habarást".

2014. aug. 26. 07:21
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen most így már értem hogy ez túl nagy "felhőkarcoló".

de az alapról írnátok valami honlapot vagy ilyesmit?

2014. aug. 26. 08:53
 14/15 SimkoL ***** válasza:
73%

Off:

Tibikém a habarás komoly dolog - sok gyakorlott háziasszonynak sem megy - maradjunk a rántásnál.

Témához visszatérve: Bár sokan utáltok érte, de Delphi-ben szinte minden megoldható. Bármilyen típusú adatbázist képest kezelni, olyat is amiről sokan még nem is hallottak :), gyönyörű grafikus felületet lehet készíteni, ha kell a web-bel is elboldogul, nem is akárhogy, de nem C szintaktikájú. Viszont ennek fejében 'beszédes' függvény és eljárásnevek vannak amiket egy szuper IDE-ben 'használhatsz'. Ja és nativ kódot állít elő.

2014. aug. 26. 09:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Térj át inkább PHP-ra... :D
2014. aug. 26. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!