Nektek mi a legyakoribb munkátok milyen honlapot, szoftvert készittetek leggyakrabban?
Nemrég fejeztem be egy párhuzamos kinematikájú robot tervezését és kivitelezését.
Régebben a mikrokontrollerek programozása kötött le, utána áttértem a képfeldolgozásra. Jelenleg a mesterséges neurális hálózatokat tanulmányozom. Egy karakterfelismerő szoftveren töröm az agyam.
Mivel nem végeztem semmilyen programozói sulit/főiskolát/egyetemet ezért a magasabb szintű programozási nyelveket (c#, java) nem ismerem, csak a c-t és c++-t. Ezeket is csak hobbiból tanultam meg és eddig elegendőek voltak, főleg a képfeldolgozásnál ahol gyors szoftverek kellettek.
Te mivel foglalatoskodol?
Ha már lehet írni ki mivel foglalkozik akkor leírom:
Olyan weblapokat írok, amiket főként kis csoportok használnak a napi munkájuk elősegítése végett.
Callcenter adminisztráció, autószerviz ügyviteli programjai (naptárrendszer, autókarbantartó és reporting rendszer). Társkereső motorokat, nomeg utalványkarbantartó rendszer a legújabb móka.
Kisebb játékokat PHP JS MYSQL -ben.
Normál weblapokat nem csinálok viszont.
Emellett szoktam oktatóvideókat csinálni, ez a szabadidőmet így kitölti.
cheers :)
Leggyakrabban Java/J2EE, ill. PHP.
Weboldalak közül a webshop-jellegű webalkalmazások a leggyakoribbak, pl. nagy online utazási irodák üzleti weboldala, stb.
Desktop szoftverből eddig leginkább a pénzügyi/banki sz*rokkal vert az ég, de már a fülemen jön ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!