Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy ilyen programot nehéz...

Egy ilyen programot nehéz megírni? (java. )

Figyelt kérdés

Lényege annyi, hogyha be van kapcsolva a program és felmegyek egy weboldalra (Google Chrome-n belül), akkor ahogy azt megnyitotta rögtön zárja is be? (Vagy akár olyan bővítmény formájában is jó.)

Javahoz sajnos egyeltalán nem értek, egyedül a free pascalt ismerem, azt is csak kezdő szinten. Köszönöm a válaszokat.

2014. aug. 3. 00:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Na, így már mindjárt könnyebb.

*Kézzel így csinálnám:

Külön ablakba húzom a linkgyűjteményt. Egérgörgővel megnyitok 5 új tabot, majd a gyűjtemény tabján "Close other tabs"-t nyomok.

*Böngészőplugint írnék rá: megnyitja a linket új tabon (focus nélkül), majd a betöltés után bezárja. Ezt billentyúparancsra tenném.

*Írnék rá Pythonban crawlert. Belép az accountba, végiggyalogol a linkeken majd kilép.

Viszont hogyha ilyen pénzgyűjtős dolgot csinálsz, akkor figyelmeztetlek hogy általában nem szoktak fizetni.

2014. aug. 3. 15:41
 22/31 A kérdező kommentje:

Először is. Erre próbáltam egész végig kilyukadni. 2. Nem értem miért kell bunkózni. Én ártottam nektek valamit? Bunkóztam? Szerintem semmi. Attól, hogy kicsit nehezen jutottunk közös nevezőre, nem kell mindjárt így beszélni az emberrel. (Normális válaszokat meg köszönöm.)

Ettől függetlenül mindenkinek ment a zöld.

2014. aug. 3. 23:17
 23/31 A kérdező kommentje:

Ja, és: Nem akarok többet szavazni, hanem amit Wampa írt, azt szeretném megvalósítani.

Wampa: A böngészőpluginos mennyire nehéz megírni? És azt a crawlerest?

mellesleg az oldal: www.monster-wow.com

2014. aug. 3. 23:21
 24/31 anonim ***** válasza:
Mennyire? Tudsz bármilyen nyelvet /*programozásit*/ ?
2014. aug. 3. 23:40
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

#24:

Idézet a kérdés leírásból:

> Javahoz sajnos egyeltalán nem értek, egyedül a free pascalt ismerem, azt is csak kezdő szinten.

A mennyire pedig még mindig relatív fogalom. Wampának nyilván nem lenne több néhány óránál, neked szinte 0 ismerettel pedig jó eséllyel több nap lesz, masszív guglizással.

2014. aug. 3. 23:45
 26/31 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként jól látom, hogy minden oldalon Captcha van? Az nagyon megnehezíti az automatizálást.
2014. aug. 3. 23:46
 27/31 A kérdező kommentje:
Ha megnyitod már kapod a pontot. Nem kell rámenni semmire. Mellesleg van egy ilyen bővítmény, csak másik hasonló oldalra. Molten wow voter vagy valami ilyesmi a bővítmény neve.
2014. aug. 4. 00:01
 28/31 A kérdező kommentje:
Pontosítok, nem ilyen bővítmény, csak hasonló. Az olyan hogyha rámész a linkre, akkor csinál valamit és autómatikusan visszalép az eredeti címre, viszont én ezt a kilépegetőset praktikusabbnak találom.
2014. aug. 4. 00:03
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Készen is létezik, ez nem jó?

2014. aug. 4. 00:07
 30/31 A kérdező kommentje:

Szedtem már le egy ilyet, működik, de nagyon nem bízok az ilyenben, beleírhattak akármilyen keyloggert, vagy akármit, nem merem használni inkább. (Teszt accounttal teszteltem le.)

Mellesleg nem is a hivatalos oldalukról szedtem le, mert ott valami hibás linket írt.

2014. aug. 4. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!