Egy ilyen programot nehéz megírni? (java. )
Lényege annyi, hogyha be van kapcsolva a program és felmegyek egy weboldalra (Google Chrome-n belül), akkor ahogy azt megnyitotta rögtön zárja is be? (Vagy akár olyan bővítmény formájában is jó.)
Javahoz sajnos egyeltalán nem értek, egyedül a free pascalt ismerem, azt is csak kezdő szinten. Köszönöm a válaszokat.
Na, így már mindjárt könnyebb.
*Kézzel így csinálnám:
Külön ablakba húzom a linkgyűjteményt. Egérgörgővel megnyitok 5 új tabot, majd a gyűjtemény tabján "Close other tabs"-t nyomok.
*Böngészőplugint írnék rá: megnyitja a linket új tabon (focus nélkül), majd a betöltés után bezárja. Ezt billentyúparancsra tenném.
*Írnék rá Pythonban crawlert. Belép az accountba, végiggyalogol a linkeken majd kilép.
Viszont hogyha ilyen pénzgyűjtős dolgot csinálsz, akkor figyelmeztetlek hogy általában nem szoktak fizetni.
Először is. Erre próbáltam egész végig kilyukadni. 2. Nem értem miért kell bunkózni. Én ártottam nektek valamit? Bunkóztam? Szerintem semmi. Attól, hogy kicsit nehezen jutottunk közös nevezőre, nem kell mindjárt így beszélni az emberrel. (Normális válaszokat meg köszönöm.)
Ettől függetlenül mindenkinek ment a zöld.
Ja, és: Nem akarok többet szavazni, hanem amit Wampa írt, azt szeretném megvalósítani.
Wampa: A böngészőpluginos mennyire nehéz megírni? És azt a crawlerest?
mellesleg az oldal: www.monster-wow.com
#24:
Idézet a kérdés leírásból:
> Javahoz sajnos egyeltalán nem értek, egyedül a free pascalt ismerem, azt is csak kezdő szinten.
A mennyire pedig még mindig relatív fogalom. Wampának nyilván nem lenne több néhány óránál, neked szinte 0 ismerettel pedig jó eséllyel több nap lesz, masszív guglizással.
Szedtem már le egy ilyet, működik, de nagyon nem bízok az ilyenben, beleírhattak akármilyen keyloggert, vagy akármit, nem merem használni inkább. (Teszt accounttal teszteltem le.)
Mellesleg nem is a hivatalos oldalukról szedtem le, mert ott valami hibás linket írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!