Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy ilyen programot nehéz...

Egy ilyen programot nehéz megírni? (java. )

Figyelt kérdés

Lényege annyi, hogyha be van kapcsolva a program és felmegyek egy weboldalra (Google Chrome-n belül), akkor ahogy azt megnyitotta rögtön zárja is be? (Vagy akár olyan bővítmény formájában is jó.)

Javahoz sajnos egyeltalán nem értek, egyedül a free pascalt ismerem, azt is csak kezdő szinten. Köszönöm a válaszokat.

2014. aug. 3. 00:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
akkor feküdj az F5-re b_zzeg :D
2014. aug. 3. 02:01
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nem a "verébre ágyúval" esete, hanem inkább "hangyára atombombával"!

Kérdező: Ha az oldal egy kicsit is intelligens, akkor figyeli legalább az IP címed és a bezárósdi (ami amúgy TELJESEN felesleges) nem fog menni.

A megoldás pedig, ahogy már írták, F5.

G.

2014. aug. 3. 08:28
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Off/ Amúgy az általam oly sokszor panaszolt "körülmények leírásának hiánya" c. kérdést láthattuk. Egy rakás hozzászóláson keresztül kellett megint totózni, mire végre kiderült, hogy mit is akar őfelsége...

/Off

G.

2014. aug. 3. 08:29
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

#4 és #7 vagyok

> számolja, hogy eddig összesen hányat nyitottam meg. [...] ha nagyon sokat nyitnék meg, ezért ahogy megnyitottam, zárja is be.

Ez knrvára teljesen más feladat, mint amiről eddig beszéltél.

És ahogy mondták itt előttem: ha megnyílik, üss F5-öt. És ezt ismételd, amíg jólesik. Egy tab-od lesz csak és X alkalommal megnyílik neked az oldal.

Egyébként van olyan bővítmény is, ami automatikusan frissíti a tab-ot X másodpercenként, és még az F5-öt sem kell nyomogatnod...

2014. aug. 3. 10:52
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Én arra tippelek, hogy ezt más gépére kellene tenni, hogy ott észrevehetetlenül blokkolja a Fb-ot.
2014. aug. 3. 12:22
 16/31 A kérdező kommentje:
Nem-nem-nem, és nem. Nem a számolás a lényeg, hanem csak azt hozta példának. És nem, nem más gépére kellene.
2014. aug. 3. 12:30
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a 3. oldalon majd leírod, mire kell?
2014. aug. 3. 12:39
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

> Nem-nem-nem, és nem.

Jó, akkor most ugorjunk vissza #8-hoz, a megzavaró példa előttre.

> NEM akarok semmiféle oldalt blokkolni. Szimplán: Ha az url = xyz -vel akkor zárja be az adott "tab"-t. Ennyi.

Ez pedig igenis blokkolás (hiszen ellehetetleníted a felhasználót, hogy használja az oldalt), csak a blokkolás végrehajtása nem az URL beírásakor, hanem a letöltés után van. (Ami egyébként erőforrás-pazarlás, ha csak ennyi a feladat.)

Ha tényleg csak ennyi kell, akkor ez most egy végtelen ciklus, mert erre is az a válaszom, amit #7-ben írtam. Ha nem találsz megfelelőt, akkor pedig a #4-es hsz-emet olvasd újra, adtam kiindulópontokat.

2014. aug. 3. 13:07
 19/31 A kérdező kommentje:
Nos amire kell: Van egy oldal, amin lehet úgymond szavazni az adott dologra, amiért én pontokat kapok. Nekem azok a pontok jók. Mivel van vagy 30 oldal összesen, ezért én manuálisan megnyitom mindegyiket (ahogy megnyitottam enyém a pont), de hogyha egyszerre 30 oldal meg van nyitva, akkor befagy a gépem. Ezért szeretném azt, hogy ahogy megnyitottam az elsőt , rögtön zárja is be. (így pontot is kapok (mivel rákattoltam az adott linkre.), és meg sincs nyitva.))
2014. aug. 3. 15:30
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Na, csak 19 hozzászólás meg 13 óra kellett hozzá, de megszületett. Nagyon nehéz volt?

Mondjuk még mindig nem az igazi: az oldal címét meg tudnád adni?

Látatlanban: Az oldal, ahova szavazni lehet valószínűleg figyeli az IP címed, és a bezárogatás semmit sem ér.

G.

2014. aug. 3. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!