Hogyan lehetséges? Info lent.
Hogyan tudnék olyan oldalt létrehozni, ami beléptetőrendszeres, és a felhasználónevet és a beírt jelszót elküldi egy e-mail címre az oldal? THX a segítséget előre is :)
22/F
Legegyszerűbben PHPvel.Bővebben a wikin olvashatsz róla.
Szóval csinálsz egy űrlapot (form) és annak a tartalmát kell feldolgoznod phpvel.
Nézz utána: php alapok, űrlap (vagy form) + php, illetve e-mail küldés + php. Ügyelni kell arra hogy az e-mailt ne kezelje a címzett szolgáltatója spamként. Erre általában kitérnek a leírások. Ezeket néhány óra alatt meg lehet tanulni.
Egyébként szerintem nem szokás jelszót emailre küldeni. Vagy ez ilyen hamis msn bejelentkező oldal lesz?:)
Az első lépés hogy regisztrálsz valamilyen ingyenes webtárhelyre, ahol futhat php (általában mindenhol), és ahova majd felöltöd az oldalt. Itt egy pár tipp de van több is: [link]
Én az atwt és az extrat használtam.
Ez volt fent a php hivatalos oldalán régebben. Ez egy magyar manual, valamiért levették (talán mert kicsit elavult), de most megtaláltam. Nekem ez volt a leghasznosabb. Egy-két része angol, de azok most téged nem fognak érdekelni:
Ha a telepítési részeket bonyolultnak találod akkor kihagyhatod, de akkor nem fogod a gépeden látni az "eredményt". Csak úgy tudod majd tesztelni, ha amit megírsz azt előbb feltöltöd a tárhelyre, aztán pedig megnyitod az oldalt a böngészőben. (Azt hiszem visual studioval egyből "látni az eredményt")
ui: van fent firsebb manual is, de angolul, ha a nyelv nem okoz problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!