Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehetséges? Info lent.

Hogyan lehetséges? Info lent.

Figyelt kérdés

Hogyan tudnék olyan oldalt létrehozni, ami beléptetőrendszeres, és a felhasználónevet és a beírt jelszót elküldi egy e-mail címre az oldal? THX a segítséget előre is :)

22/F

2010. jan. 11. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Legegyszerűbben PHPvel.Bővebben a wikin olvashatsz róla.

Szóval csinálsz egy űrlapot (form) és annak a tartalmát kell feldolgoznod phpvel.

Nézz utána: php alapok, űrlap (vagy form) + php, illetve e-mail küldés + php. Ügyelni kell arra hogy az e-mailt ne kezelje a címzett szolgáltatója spamként. Erre általában kitérnek a leírások. Ezeket néhány óra alatt meg lehet tanulni.

Egyébként szerintem nem szokás jelszót emailre küldeni. Vagy ez ilyen hamis msn bejelentkező oldal lesz?:)

2010. jan. 11. 15:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Rátapintottál a lényegre...de nem feltétlenül msn-hez kellene
2010. jan. 12. 11:17
 3/7 A kérdező kommentje:
És kösz a választ!
2010. jan. 12. 11:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Linkeket tud vki küldeni?
2010. jan. 12. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Az első lépés hogy regisztrálsz valamilyen ingyenes webtárhelyre, ahol futhat php (általában mindenhol), és ahova majd felöltöd az oldalt. Itt egy pár tipp de van több is: [link]

Én az atwt és az extrat használtam.

Ez volt fent a php hivatalos oldalán régebben. Ez egy magyar manual, valamiért levették (talán mert kicsit elavult), de most megtaláltam. Nekem ez volt a leghasznosabb. Egy-két része angol, de azok most téged nem fognak érdekelni:

[link]

Ha a telepítési részeket bonyolultnak találod akkor kihagyhatod, de akkor nem fogod a gépeden látni az "eredményt". Csak úgy tudod majd tesztelni, ha amit megírsz azt előbb feltöltöd a tárhelyre, aztán pedig megnyitod az oldalt a böngészőben. (Azt hiszem visual studioval egyből "látni az eredményt")

ui: van fent firsebb manual is, de angolul, ha a nyelv nem okoz problémát.

2010. jan. 12. 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:

most találtam is egy példát ami talán jó lehet, csak át kell alakítanod:

[link]

Egyébként: űrlap+php:

[link]

(ebben van némi mysql, de a lényeg csak a post és get metódusok használata)

2010. jan. 12. 12:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Vki msn-en nem tudna segíteni nekem? Hálás lennék érte.
2010. jan. 13. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!