Mennyit adnátok egy textúrázónak ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Nem hónaponta fizetnénk hanem az egészért egy összeget(mert direkt elhúzná). A játékban viszonylag sok textúra lenne. Minimum 1024x1024-es. Indie játék.2014. júl. 15. 16:08
1/8 anonim válasza:
"Viszonylag sokra" nem lehet összeget mondani, ezt lásd be te is.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát. Olyan 10000
2014. júl. 15. 18:17
3/8 anonim válasza:
Mennyi textúra? Ő teszi rá a modellekre, vagy az más feladata? Kb. 100000, ha megcsinálja normálisan... inkább több. Tudniillik ott ki kell járni fotózni, stb, szóval az egyik "legszélesebb" munkakör.
4/8 A kérdező kommentje:
$ vagy FT?
2014. júl. 15. 18:53
5/8 anonim válasza:
Nem én írtam, hogy mennyibe kerülne, de értelemszerűen forint.
6/8 anonim válasza:
Ilyen komolytalan hozzáállással úgy sem tudjátok/úgy sem érdemes megfizetnetek.
7/8 anonim válasza:
10000 egyedi textúrát akarsz gyártatni, vagy modellre ráhúzni?...
Minden esetben azért fél-2 órát számolhatsz rá, óránként mondjuk 500-6000 Ft / kép, tehát akkor olyan 5 - 60 millió között számolj egy összeget valahol...
De őszintén, még egy Skyrim méretű játékban sincs szerintem 10e különböző entitás, pláne nem 1024x1024 méretben - milyen indie játékot akarsz te összehozni?...
8/8 anonim válasza:
Ennem ertem,hogy miert kerulne ez olyan sokba.
Csak textura keszitese vagy szerkesztese az amiertfizetnek es egy darab ultra hd kep ert fizetnek en 50 centet vagy egy eurt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!