Lehet e írással megadott parancsok nélkül számítógépes játékot csinálni?
No, azt hiszem megvan az év gyökere.
Yeah.
> kis pénzt és ne anyáméknak keljen fizetni a tanulmányaimat -.- mert munkát azt nemtaláltam sehol ,igen elég minimális az ismeretem a programázásba bevallom,de attol szeretném megtanulni és vszeg ha programozást akarok tanulni akkor nem fűnyírással próbálnám meg elsősorba megkeresni rá a pénzt
- Némi ellentmondásba keveredtél. Programozást akarsz tanulni <-> Programozás nélkül akarsz játékot kreálni. Először is döntsd el mit akarsz.
- Programozást nem úgy tanulunk, hogy egyből játékot csinálunk. A kőművesiskolában sem indulnak neki várat építeni 1. nap. Indulj csak el szépen a Hello World-től.
- Olyan színvonalú játékot, amiért valaki pénzt is ad, általában nem 1 ember és nem rövid idő alatt készít el.
- "ne anyáméknak keljen fizetni a tanulmányaimat" - ebben mi minden van benne? Tandíj? Albérlet? Kaja? Összekattintottjátékkal még 1 havi kajapénzt sem fogsz összekoldulni, nemhogy mindezt évekig folyamatosan.
- Pláne olyan hozzáállással, hogy "volt 1 hiba amit nem tudtam kijavítani, ezért feladom". Pont azzal tanulnál programozni, ha nem adnád fel, és megoldanád a problémát.
- Egyébként ilyen "feladom" hozzáállással tök felesleges egyetemre is menned, kidobott pénz lenne.
> figyu, emberek azért szeretném egy játékot össze hozni hogy talán össze szedjek egy kis pénzt
A tanulmányaid után sem fogsz tudni egyből "össze hozni" egy játékot, nem hogy előtte.
> és ne anyáméknak keljen fizetni a tanulmányaimat -.-
A legjobb az lenne, hogyha nem kezdenél bele a tanulmányaidba, így anyádéknak is megmaradna pénze. Legyünk őszinték, ha az hogy "kimarad egy ; vagy egy szóköz" akkora gondot okoz neked, hogy "nem sikerül, a hibát megtalálnod" és "kezdhetted elölről", akkor nem vagy alkalmas erre a szakmára.
> mert munkát azt nemtaláltam sehol,
Ezek szerint okkal.
> elég minimális az ismeretem a programázásba bevallom,de attol szeretném megtanulni
Akkor talán próbáld meg megtanulni előtte, esetleg könyvből... teszem is az.
>vszeg ha programozást akarok tanulni akkor nem fűnyírással próbálnám meg elsősorba megkeresni rá a pénzt
De nem is programozással. Gondolkodj már, ha valamivel pénzt tudsz keresni, akkor nem megtanulnod kell, hanem maximum továbbképezni magad. Ez akkora logikai bukfenc, hogy gurul.
> legutobb volt áram ingadozás és emiatt a windowsom megőrült és elkezdte a programokat keverni
Ez még annál is rosszabb duma mintha azt mondanád, hogy a kutyád megette a pontosvesszőidet, és szóközökkel csinálta tele a kódodat.
> csak késöbb vettem észre hogy olyan dll-eket is keres amik nem is létezhetnek
Még jó hogy észrevetted, lehet ez a dll okozza az áramingadozásokat
> hidd el azért elég gyorsan tanulok de ha nincs kitöl úgy elég érdekes
Akkor keress anyagot, vagy tanárt, vagy várj csak! Mi lenne ha elkezdenéd a tanulmányaidat, ehhez mit szólsz?
> tutodiálokat néztem de ott átlagba nem mutattak meg beállításokat
Talán mert a tutorialok, akarom mondani "tutodiálok" feltételeznek valami alap tudást.
> tudod a hirtelen leállásnál sérülhet néhány fájl
Biztos hogy a fájlok a sérültek?
"öm nekem voltak olyan hibák mint pl hogy hiányzik egy szóköz de ha meg van ott egy szóköz akkor azvolt a baj"
Baráti tanács:
Info szak közelébe se menj, elfecsérelt idő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!