Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Lehet e írással megadott...

Lehet e írással megadott parancsok nélkül számítógépes játékot csinálni?

Figyelt kérdés
próbáltam elkészíteni írásos parancsokkal de a hosszabb parancsokba mindig kimarad egy ; vagy egy szóköz és nem sikerült, a hibát megtalálni meg lehetetlen volt így kezdhettem előröl :(

#játék #számítógépes játék #programozás #számytógépesjátékkészítés
2014. júl. 14. 22:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Vigyazat emberek! Itt az uj John Romero vagy az uj John Carmack! Jatekrevolucio lesz itt kerem szepen ha baratunk megirja a jatekat! :D
2014. júl. 14. 22:54
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarsz inkább másik hobbit keresni?

Vannak egyszerűbbek is.

Bélyeggyűjtés, gombfocizás.

2014. júl. 14. 22:55
 13/28 anonim ***** válasza:
Ha majd kész az ultrarealisztikus játékod oprendszert is írj kérlek. Imádok új rendszereket nézegetni:)
2014. júl. 14. 22:57
 14/28 A kérdező kommentje:
figyu, emberek azért szeretném egy játékot össze hozni hogy talán össze szedjek egy kis pénzt és ne anyáméknak keljen fizetni a tanulmányaimat -.- mert munkát azt nemtaláltam sehol ,igen elég minimális az ismeretem a programázásba bevallom,de attol szeretném megtanulni és vszeg ha programozást akarok tanulni akkor nem fűnyírással próbálnám meg elsősorba megkeresni rá a pénzt
2014. júl. 14. 23:08
 15/28 anonim ***** válasza:
Ugye most csak viccelsz?
2014. júl. 14. 23:14
 16/28 A kérdező kommentje:
szerinted viccnek tűnik?
2014. júl. 14. 23:18
 17/28 anonim ***** válasza:

Gondolkodj már ember.

Először csinálsz egy olyan komoly játékot aminek bevétele is van, és majd utána megtanulsz programozni? Tudod te hány játék van amivel nem foglalkozik senki? Tudod te milyen nehéz olyat csinálni ami "befut?" Évente kijön egy rakás játék, és minden évben kb 10 darab lesz ismert, vagy annyi se. Ezeket nagyon komoly emberek fejlesztik, és sokan. Egyedül akkor se tudnál gyorsan összehozni olyan játékot aminek nagy bevétele van ha már tudnál komolyabb szinten programozni. Így hogy nem tudsz vicc az egész kérdésed.

2014. júl. 14. 23:30
 18/28 anonim válasza:
Létezik ilyen pl:Scratch ami online elérhető . De olyan programokkal amihez nem kell parancsokat írni nem tudsz annyira sok mindent csinálni.Én is kekezdő vagyok és most tanulom a Game Maker programot használni tutorial videókból és egyáltalán nem nehéz. Remélem segít.
2014. júl. 14. 23:31
 19/28 anonim ***** válasza:

Elvileg ősszel várható a Microsoft Spark. Azt mondják, ahhoz nem kell majd programozói tudás, hogy játékot készíts vele.

[link]

2014. júl. 14. 23:37
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem azt, amikor a butaság arroganciával párosul, csodásan szórakoztató tud lenni az eredmény, mint a kérdező dumája mutatja. :D
2014. júl. 14. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!